Блокувальники КПП "Ужгород" розгнівані, що на свята змушені були по 8 годин стояти у черзі на «пересічку» (ФОТО)

8
15

Відтак, активісти вимагають реєстрації законопроекту про «пересічки» у ВР, повідомив один з учасників акції Павло Павлов у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net.

За словами активіста, причина блокування в тому, що влада не виконала домовленості, які були досягнуті під час минулої акції.

-Люди розгнівані, бо на свята стояли по 8 годин на митниці задля пересічки, замість того, щоб святкувати вдома. Так як про нас держава не піклується, ми не маємо де заробити гроші, так як ми, українці, у власній державі змушені бути на умовах транзиту, то нам все-рівно де стояти. Якщо цей законопроект зареєструють у ВР, ми розійдемось. Або ж припинимо блокування, якщо на митниці виділять окрему смугу для простих пересічників, - зазначив пан Павло.

Нагадаємо, КПП «Ужгород» заблокували власники авто з іноземною реєстрацією. Чекають Рівіса.

Mukachevo.net

Коментарі

ТЇ
Тоже їжджу на пересічку

Хлопці-молодці,шкода, що нас з чоловіком не було в Ужгороді! Ми би тоже там мітингували. Не треба обливати людей грязюкою. Радійте, що хтось ваші і наші права захищає,бо просто написати коментар і обісрати, перебачте за словоблуд, набато легше, ніж стояти годинами на тому кордоні! І мене таке питання цікавить: коли закордонні машини, то будари, а коли "пердите" своїми тридцятирічними жигулями і всяку гадость в атмосферу викидуєте ( і в кожній цивілізованій країні такої машини вже б не було)-це норм, так?

ДІ
До Івана

Іване гаткуй бо кіть так будеш убирати для свої доці жениху та постарієся в дівках.

ДЧ
до чижмаря

закарпатці трудолюбиві но онися заєбали переплачувати за всьо на Україні того і беруть там де дешевше...

І
Іван

Чуїш, до мойов дочки приїхав один свататися на словацьких номерах. Гнали у три шиї. Думав шо і тут буде хитрий, не треба нам такого зятя. Кажу йди віци геть. Тож який встид, що люди скажуть. А скажуть щоо маємо приймака голого і босого але понтового, бо на вольво на словацьких номерах. Кажу йди до сповіді сходи, а потім приходи свататися. Нехай дурить інших дочок, крутелик задрипаний. Розумію, як таке авто треба якому шпикулянту, баризі, чи злодіям. Нормальні люди скромні.

М
мукачево

В АТО СВИНЕЙ ЖИРНИХ

Д
Дюсий

Няй міліція дасть сводку, скільки було аварій за послідній рік в Ужгороді і який процент з них на словацький номерах. Жебизь ме всі ту офігіли!

ДЧ
Дима Чижмарь

Подивіться на 4-те фото: наглі, жирні морди + великі дупи з животами. Хто ці блокувальники? Правильно ледарі та нероби. В ато цю бикоту! На Закарпатті завжди жили трудолюбиві люди.

М
місцевий

до юрка...може підкинеш парочку тисяч на наші номера

У
укрКРОМАНЬЙОНЕЦЬ

цЕ ТРЕБА СПИТАТИ НАШОГО ОФШОРНИКА,ЧОМУ НАМ НА 40-КА РІЧНИХ "ЖИГУЛЯХ" МОЖНА ВОЗИТИСЯ,А 10-ТИ РІЧНУ ІНОМАРКУ ЗАВЕЗТИ ЗАСЬ ЧЕРЕЗ МИТНУ ОБДИРАЛОВКУ,А ІНАКШЕ РОБИТИ ИСЮ БЕЗГЛУЗДУ ПЕРЕСІЧКУ. ВЛАДЦІ,НЕ КРАДІТЬ УЖЕ СТІЛЬКИ,БО ПРИЙДЕ ЧАС,І МИ ВАС ПОДАВИМО КРАДЕНИМ,ДАЙТЕ,ЯК І ОБІЦЯЛИ РОБОЧІ МІСЦЯ,АНЕ РАДЯНСЬКІ ЗАРПЛАТИ,А НА НИХ ВИЩЕ ЕВРОПЕЙСЬКИХ,ТАРИФИ!МИ УСЕ БАЧИМО І ПРЕКРАСНО РОЗУМІЕМО ВАШЕ СЛОВОБЛУДІЕ І ТЕ ЩО ВИ ТВОРИТЕ.СХАМЕНІТЬСЯ,БО ТЕРПЕЦЬ НАРОДУ НЕ БЕЗМЕЖНИЙ. ХОЧА НАВРЯД ЧИ ВИ ПОЛИШИТЕ КОРИТО ДОБРОВІЛЬНО.

Ф
Файта

Людина люба надумала спокійно проїхати кордон , а там бльокиратори. ЯК ЛЮДИНІ БУТИ? ІМЕННО СЬОГОДНІ ЇМ СТРІЛИЛО У ГОЛОВУ БЛЬОКОВАТИ.Робочий день , нічого біди не предвіщало. а ТУТ ОПППААА, БЛЬОКІРАТОРИ.ТАКА МОДА.

О
Оксана

індик думав тай у суп попав

В
Василь

Підтримую нафіг було там будари купляти знали на що йшли

0
07

а ко вас скотобазу просить там стояти по вісім годин?не стійте,вас нико не заставляв ті будари КОНЧЕНІ купувати..ниє грошей на нормальну машину,ходіть потвори пішком

1
125

Самі знали на шо йдуть, а тепер окрему смугу просять, збільшення терміну перебування авто на ін.реєстраціі... І відітєлі стало влом їздити кожні 5 днів....розслабтеся... Треба було раніше думати, а не тепер кока морочити і мітингувати!!!

Ю
юрко

купили би собі на наших номерах та спокійно би на свята гостилибися.

Читайте також