Блокування Маркова: нардепа позбавили картки для голосування та зарплати

9
1

Нагадаємо, 20 вересня на засіданні парламенту спікер Володимир Рибак офіційно оголосив рішення Вищого адмінсуду про припинення повноважень депутата-регіонала Ігоря Маркова.

Сьогодні, 25 вересня спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що картка для голосування колишнього нардепа Ігоря Маркова заблокована, а зарплата не буде нараховуватися йому з 20 вересня.

"Є моє розпорядження: з 20 вересня зарплата йому не нараховуватиметься, картка заблокована. Суд ухвалив рішення, що Ігор Марков не є народним депутатом", - заявив Рибак під час робочої поїздки до Закарпатської області. Спікер наголосив, що рішення суду є остаточним.

Водночас, за словами Рибака, у Маркова залишиться посвідчення нардепа, за допомогою якого він зможе бувати в кулуарах Верховної Ради, передає Інтерфакс-Україна.

Крім того, помічники Маркова повинні бути звільнені із займаних посад, заявив Рибак.

Коментарі

1
123

І жодного тобі слова про відсутність атрона на зустрічі такогго рівня?? Щого ж мовчете, кишенькові писаки??? Жовчі вистачає лише на його понентів??? Він просто нагло і зверхньо рулює собі у відпустку і рильце в пушку. Якби йому це не аукнулося болісно.

Читайте також