BMW пішла на обгін і врізалася у мукачівський будинок культури. У одного з пасажирів – струс мозку (ФОТО)

18
21

Як поінформували Mukachevo.net у патрульній поліції Закарпаття, ДТП сталася близько 15:00 на вулиці Горького.

Водій BMW на словацькій реєстрації, в якій окрім нього було ще 2 пасажири, не впорався з керуванням під час обгону і врізався у фасад будівлі майбутнього будинку культури. З боку водія спрацювали подушки безпеки.

Одного з пасажирів забрала швидка. Як уточнили Mukachevo.net у місцевій лікарні, пасажирка пройшла усі обстеження, і у неї – струс мозку та забої м’яких тканин. Водій та інший пасажир від госпіталізації відмовилися.

Коментарі

М
Мукачево

Камфуц Камфуц)))))

МН
Може не дуже по темi

Навеснi була у батькiв у гостях, тиждень....я була у шоцi!!! У центрi вароша лiтають як ненормальнi!!! За тиждень умудрився ня збити бiцiглiшта (коло театру, на поворотi) i мало не збив моторбiцiглiшта!!! Де i коли у Мукачевi так лiтали по городу???? Ви ся уже докус побiсили...Новини страшно читати, кожен тиждень даяка аварiя...Ранше так не було!!!! Май скромно ся возили....Люди, шо з вами???

1
111

Яка різниця які номера? Словацькі китайські мадярські та хоть з бангладежа най приганяють. Проблема в людині а не в машині. Модер се дом офіцерів, будинок культури в центрі!!! Астанавітесь ви уже там !!!!! Набирайте образованих!!

В(
Велосипедист (злий)

Щоб всім, хто свідомо йде на порушення ПДР (а в першу чергу перевищення швидкості та керування у стані... ), була дорога одна - в пекло. Поки ви всі на той світ не підете, будуть і такі випадки, і невинні жертви. Спішіть за кермом, бухайте, вживайте, блатуйте... часу мало, портал в ад скоро зачиниться. Газу і вперед бидлото!

Х
х

дебилы успокойтеся з номерами..нет треба купляти машини на украинский регистрации и платити розтаможку ций чудесний держави.

Р
рем

ДТП здійснює переважно молодь - піжоняться перед дівчатами. Молодь може придбати собі тільки дешевші авто. Дешеві авто можна завезти тільки із словако-угорщини. Якшо заставити розмитнювати іноземні авто - молодь можна відсікти від іноземних авто і таким чином врятувати їх життя та життя невинних людей. Ради цього - доцільно встановити максимальні ставки на розмитнення.

Д
Дідо

Навезуть чермета за копійки а ведуть себе як РОКФЕЛЕРИ у Словакії так би неїхав і де та поліція хвалена тоже нич нероблять леш бензин палять

7
777

Причому тут "іноземні номра" машина ніколи не виновата ,завжди виновата прокладка між кермом і сидінням

ДМ
до марг на "циганських"номерах

можете ся усі утовчи нахрен,буде спокійніше намного..шо не херня,то усяде вонячі верховинці на бударах кончених..слабо ся ухерачив,одним би дауном боло менше

M
Magnum

Стаж 15 років, їжджу пристебнений, пряма посадка, дві руки на кермі, спокійно. Недавно підвозив чоловіка, в кінці каже "ти майже недавно з автошколи, так акуратно їздиш, пристібаєшся". Навіть не знав, шо відповісти, такі в нас водії. Їзда в розвалочку, рука у вікні, газу-газу і в стіну.

ДМ
для мукачівця і рем

Подивіться статистику по скоєним ДТП. Машини з іноземною реєстрацією скоюють біля 5 % від всіх ДТП. Якщо дебіл за кермом, то без різниці яку машину він розіб"є- української реєстрації чи закордонної.

Ю
юрко

на пішоходному переході.знак збив а кіби там недай Боже діти переходили.посадити го і надовго.іщи які вам доказатільства треба шо на ненаших номерах камікадзе возяться.

С
СВУЙ

ДО Мукачівець. Всякий мацкальський первак і т.д. канєшно не хлам? ГЕ. А ті шо пригнані авто в 90-х не хлам?

ДМ
до мукачівця і рем

Розмитнити треба ваші мозги. Причому тут розмитнення якщо за кермом наркомани блатні .

М
Мукачівець

Задовбали вже ці стрітсракери на корчах з закордонною регістрацією-ганяють як ненормальні!Поідеш закордон на Украінській регістраціі за дороги плати хай і ці платять тут!Сплошна молодь пяна і наркомани на цьому хламі тут іздить!Коли наведуть вже з ними порядок!

ДР
до рем

ПОВНІСТЮ ЗГОДЕН!!!

В
Вова

При чому тут нерозмитнені авто??? В такій ситуації може бути кожен! Добре, що люди живі. А машина- то залізо, стіна- буд.матеріали!!!

Р
рем

Треба ввести обовязковість розмитнення авто на іноземних номерах, бо тільки так можливо фінансово відсікти молодь від біди.

Д
Джексон

шкода шо у водія струсу нема((( може будинок культури з культурою поділився би))))

П
ПЕТЯ

У ВОДІЯ стусу не було, бо нічому було струснутися...

С
Саша

А хто стіну ремонтувати буде після болвана, який не розуміє, що таке задній привід на мокрій дорозі?

Читайте також