"Бобовищенське гроно 2018": на Мукачівщині стартував ще один винний фестиваль

7
24

29 - 30 вересня на Закарпатті проходитиме ще один фестиваль вина.

У колоритному селі Бобовище, що на Мукачівщині сьогодні стартував ще один закарпатський фестиваль вина "Бобовищенське гроно 2018".

У продовж двох днів, 29 - 30 вересня, своїми вина представлять кращі винороби Закарпаття та сусідніх країн.

Гостей фестивалю частуватимуть кращими винами з усіх населених пунктів Мукачівського району, Угорщини та Македонії.

На фестивалі також представлять ексклюзивне вино під однойменною назвою «Бобовищенське гроно».

Відвідувачів фесту очікують неймовірні дійства та концерт за участю Івана Пилипця, гуртів Luiku, "Остра тернина" та БеZ обмежень.

Як доїхати до локації фестивалю?

Для бажаючих відвідати фестиваль курсуватимуть безкоштовні автобуси: з Мукачева (Австостанція, платформа №8) о 12:00, 14:00, 16:00, 18:00; із Бобовища (майданчик навпроти стадіону) о 13:00, 15:00, 17:00, 19:00.

Коментарі

П
Підсумок

Фестиваль пройшов і життя стало набагато кращим! Наша держава - вічний фестиваль! Бухайте дальше!

ДГ
До Грона

Фестиваль пройшов на вищому рівні! З кожним роком все краще й краще! Нікого не слухайте і продовжуйте свою справу! Ви молодці! На таких як ви ще тримається наша держава!

ДГ
До грона прокиснутого

Ану блесни умом: для чого освітян з дітьми заставляють йти на цю імітацію фестивалю? Шо вони мають до Бобовища? Баклажани чи диню показати як на день осені? Як в сталінські часи виганяли народ з посмішкою натягнутою бо хтось прийде відмітиться. А так дуже хочеш показати шо ти винороб та роби вино, поклади палатку на мості та радуйся. Це лиш безбожні люди можуть до якогось збродського фестивалю Біблію приписувати. В Біблії і скотарство і інші різні роботи описані які дають плоди чи приплод. Но ти замість духовного збагачення лиш про вино помниш. Даже не хочу починати цю тему. І не ганьби село своє пишучи чепуху

И
Иван

Ти в одному реченні кроме того яке файне то село і яке там вино більше і слова не знаєш. Є така приказка: скільки на гівно цукру не сип а воно конфетою не стане. Заяви строчити і ревати мітингувати то твоя парафія. З вином я робив ще коли ти в штанах ще носився на дискотеки. Полудурку, для тупих кажуть два рази для ідіота три. Для тебе кажу вчетверте: То село як всі села в Закарпатті. Абсолютно нічим не відрізняється від інших, крім присутності тебе канешно пустословного винаря якому би хотілося похвалитися не лиш за 15 грн алкоголікам а і в палатці десь сосідам. Є день вина? Там іди понтуй. Винороб херов. А до пенсіонера скажу зо нажаль таких адекватних людей дуже мало як Ви. Які вміють аналізувати а не табуном болото своє хвалити.

З
Золотко

Пенсіонер- правду кажеш. Аптека як ювелірний магазин. Айбо гроші правлять світом і брехня! Є іще третій показник, упувім кіть модерація ня не зїсть... А вино має весилити а не пьянити...

БД
Берегвідейк до Фестиваль 16:07

А кіть не буде фестивалю та нарас дороги починять? Тать фестивалі подобного роду й призвані відродити галузь виноробну і інфраструктуру супутньо! Бездарі тупі, критикани пустослові!

747-800 до пенсионера

А к сведению господина пенсионера, вы могли абсолютно спокойно, бесплатно посетить данное мероприятие. Отведать лучьшие блюда закарпатской кухни, опрокинуть рюмку 60 градусной или бокальчик-другой кагора (абсолютно безплатно!!!) отвлечься, посмотреть народный фольклор, традиции, выступления!!! ТАК НЕТ - ВАМ ТОЛЬКО БОЛЬНЫЕ, ВОЙНА, ЧУМА В ГОЛОВЕ! ТАК НАМ С НИХ БРАТЬ ПРИМЕР???? ИЛИ ПУСТЬ НАОБОРОТ???????????????

Ю
ю

а пенсіонери.... Вас є 12 млн. Чому не уйдете до нашої влади? Вас з роботи не ужинуть, пінзію не убавлять... Но чомусь винна молодь. А коли вибои та за 200грн і чекушку і за чорта би проголосовали. У ліпшому випадку дома просидять, но то тоже не добре...

Ю
ю

кіть му дано прижитися, най БУДЕ!!! Правду кажуть, ко хоче хлептати, то тот і з галошнів ся нахлипче. А сортом заниматися мош. Оп"ять таки - ко хоче. Але тепер такі діти - лем телефони дугати можуть.... То свого роду природній відбір: дурноє, лінивоє , без інстинкту виживання має піти

П
ПЕнсионер

Какое позорище устроителям этого профукивания государственных денег!!! Когда в стране идет война, когда пенсионеры голодают от нехватки денег, когда для больных нету лекарств по причине нефинансирования, это ДЕЙСТВО не что иное как пир вовремя чумы. Позор тем кто такое устраивает!

Ф
Фестиваль

Кругом розруха, дороги убиті, завод у Бобовищі порізали на металолом, а тут фестиваль. Чи ви всі подуріли!? Люди, вам треба "вина и зрелищ"?

Г
Гроно

Тому,що 23:53,посовітував бим тобі включити мозги,але в тебе включатіля нема.Ти то самоє з яких Підзалупінців вилізло!?Бобовище має майже тисячолітню історію і ця історія газдівського села!Якщо ти знаєш,що з освітян збирають гроші,то заяви в органи,інакше ти злочинець.Тебе туди хтось тяне,сиди собі перед телевізором,смокчи бурячанку.Бо ти лише видиш обжираловку.В таких Задрипанцях,як ти родом,звичайно фестивалі робити не будуть,а роблять там де господарі порядні.Іди до порошенка та кричи про малі зарплати! До фальоватого Ивана,та іди на базар,тебе на силу туди женуть?При Союзі були спартакіади,там також виїзна торгівля смажила шашлики....В Германії октобер фест,німці тоже дураки?Бо ти лодирю ніколи не робив,то і уявити неможеш,який то труд виростити виноград і зробити вино.То люди хочуть опісля порадіти і перейняти досвід.В Біблії винограду і винові надається друге місце після хлібу,але такі,як ви бачать лише алкоголізм.Знай,неуку,алкаш виноробом ніколи не стане!

С
СУСІДКА

Добре пише нан Іван !Мюбий фестиваль начинають з пянки ,то фестиваль меду ,огинь і мясо ,варишське виво ,незнаю де то пиво варять ?І попри пянку ше там ,якісь фігнюшки ,но головне там пянка ,народ тупіє від тої пянки ,так аби забути за проблеми ,як нам гарно живеться .Там де погар там ідесять іт.д

Д7
До 747-800

Не хочу з тобою спорити бо як каже приказка: не спорь з дебілом бо у своїй стихії він тя дібілізмом своїм задавить. Включи мозок і прочитай, якшо знаєш, то шо я написав. Шо з людей збирають гроші і заставляють туда їхати на викладки. Це відноситься до шкіл і держ установ. І скільки грошей списують то тобі не дано поняти. Ти з свого села задрипаного будеш гавкати лем оби хоть кось до тя прийшов туда. З тобою нормально і говорити то не мош бо не дойде до тебе. Нема толку.

Х
Хріняш

От фестиваль хріню у новому давидкові мош зробити, лем туда даже таксі не хоче їхати. А дорогу, кось обіцяв зробити..... і на тому всьо. "Ви держіться, живіть багато , а гроши вже ніє".

747-800 до івана

Та чому ти не повіш ош як добре, безкоштовний концерт!!! разні виконавці!!! безкоштовний проїзд!!! дитячий аніматор, дитячі виступи на фестивалі і конкурси!!! Гута би тя!!! В тебе у лампошови лем йинна пянка сволото!!! Лем у жратві!! Тебе кось тягне туда?????? У парку є фестиваль сили, є велотурніри, є веломарафони "три замки", є 4 ліги з футболу!!! А йому лем пянка в тупій голові!!!!

И
Иван

І в доповнення, коли розвивають край закарпатський це добре. Але коли вже страдають для того шоб засудити очі від основних проблем це дібілізм для таких як ви, гроно, бухроно і так далі. Ви би краще раділи якщо би спорт розвивали. Я в свої роки займався спортом і виступав за ДСШ. І в парках і в центрі і так далі. А тепер шо діти наші бачать? Як ви жрете безпробудно ? День меду, на базарі образно 100 грн а в парку 250грн. Бо то на святі. День вина - 1л 15-20 грн на день вина 100 грн бо то парк. День палачінти - 45-80 грн одна штука. Ви докус вже здуріли? Бізнесмени херові. Зробіть так шоб людям шось нормально а не точки по 100 тис грн на день вина. Торги вони устраюють.

ДГ
До Гроно і подібних.

Для того шоб писати адекватно, то треба мозок включити. Любий захід, де є гості це добре. Вле зараз вже кожне задрипане село буде фестивалі робити? Є день вина в області, достатньо. Ви перед тим як писати знаєте що з освітян збирають гроші і заставляють туди їхати з всіх сіл? Дітей заставляють їхати, учнів. Стояти і мерзнути бо такі як ви жерти хочете. Це не адекватно. В людей зарплати копійки, а винороби хай викладаються хоч 365 днів в році там. Базар відкрийте, та продавайте з хижі в хижу. Подуріли вже з цими фестивалями. Шо не день то фестиваль. Ви хоча б знаєте скільки грошей списують на такі ваші фестивалі? Чи ви лише думаєте як би в задрипово ваше хтось прийшов. Фестиваль хріню зробіть в Давидково, фестиваль вина в любому селі бо всюди роблять вино. У Доброні фестиваль поприги зробіть а у іршавських селах фестиваль капусти і морковли. Ідіоти

З
Золотко

Пишуть або вероючі, або качкИ підстаркуваті. Наруд жиє добре- тому і дикуни...

БД
Берегвідейк- до перших трьох

Та створіть ви якийись фест, безалкогольний, любий, тематичний. Вас везуть задаьрь, концерт на шару, привозать - і так вам не добре!!! Вас заставляють жерти? А кіть вам ся так не любить - та даже не читайте сю тему! Так нєт, лиш опи подсирати, критиковати, пустословити.

Г
Гроно

Де сись наруд буде добре жити?Нич вам недобре.Та не то,што недобре,натура дикунська.Обгадити,попрозивати... А ви што доброє зробили?Ви обжираловку в блюварнях устраюєте? Виноробство то великий труд,то мистецтво,то господарство! МОЛОДЦІ БОБОВИЩЕ!

M
McMurphy

Чергове селянське алкообжиралово, яких наплодилося за останні роки незліченна кількість

0
009

Єднов руков "Відроджують традиції разом", а другов розкрадавуть тот і так нещасний винзавод.

Х
Ханига

"Вас відвезуть і привезуть". Я з Дніпра, хочу до вас, привезіть мене...

Читайте також