Богдан Андріїв опинився у ТОП-5 найбагатших мерів України

11
16

Згідно вказаних у електронній декларації статків, міський голова невеликого Ужгорода виявився заможнішим за мерів Львова, Одеси, Житомира та багатьох інших.

Очолив список мерів-багатіїв Віталій Кличко. Екс-боксер задекларував квартиру та будинок, сім дорогих годинників, ювелірні вироби, два дорогих авто, сім велосипедів. Тільки готівкою мер тримає 194,5 тисячі доларів і 42 тисячі євро, а на рахунках у нього майже 10 млн у.о.

Слідом за ним йдуть мер Чернігова Владислав Атрошенко, керівник Дніпра Борис Філатов, мер Харкова Геннадій Кернес. Помимо немислимих сум грошей, десятків будинків та квартир, ці мери задекларували, до прикладу,  колекцію японського мистецтва на 618 експонатів, авто марки Porsche та Jaguar, і навіть квиток в космос.

Першу п’ятірку закриває мер Ужгорода Богдан Андріїв. На рахунках у колишнього бізнесмена лежать 20 мільйонів гривень. Члени сім’ї їздять на новенькому Mercedes-Benz ML 350 4Matic та володіють квартирами, будинками і земельними ділянками.

Читайте також наше розлоге дослідження про задекларовані статки закарпатських політиків та чиновників.

Коментарі

С
Саша

А що,він на пост мера бідним прийшов??? Людоньки вгамуйтеся, ранувато маразм проявляти..." не роблять - погано,роблять -не так роблять" ))) почніть з себе. Що Ви робите або зробили для цього міста?!. Це мабуть вперше коли мер міста робить після виборів,а не тільки перед ними. Будьте розсудливими і адекватними.

П
Петро

А знаєте, хто найбагатший із закарпатських журналістів? Прес-секретар Москаля Галас. Дивіться е-декларацію. Він має около 1.5 млн. грн. З них готівкою -- понад мільйон.

3
312

зато виділив 20 млн дотацій такой на свої маршрутки!

П
Пасульов

Пася Що, треба теперь самому стояти з кнутом чи биткою над тими рабочими. Ніби в своїй хаті николи ремонт не робили, і не знаєте як у нас люб_лять працювати. Минулий мер тільки свою родню пристраював на хлібні місця. Де в слові "люб_лять" лайливі слова, не підскажете?

Р
Рем

Мер Мукачева також не відстає зі своєю декларацією http://www.pravda.com.ua/news/2016/10/28/7125129/index.amp?client=ms-android-samsung

Т
туфта

Чим далі Мукачево нет пише туфту

2
222

Дуже вдале фото - це Андріїв на роботу в маршрутці їде?

У
Ужгородець

Нормальний мер, понятно шо багатий як і всі такого типу чиновники, але робиться в Ужгороді дууууже багато, такого не бачив за 25 років Хай далі працює і робить стільки для Ужгорода Минулий "мер" якшо можна його взагалі так назвати, за всі роки і 20-ту частину цього не зробив

П
Пася

В Ужгороді роблять ремонти, то правда, лиш роблять якось недуйдаво, вулиці перекриті тижнями, додому їдеш тридесятими дорогами. Маленько кивайтеся, но, Підгірну робили три місяці, це ж пездець.

П
Пася

Чиновники перший раз за всю історію почали більш-менш правдиво говорити про своє майно, і то не добре! Нашому народу все недобре. Причому народ нічим не відрізняється від чиновників, просто не сидить на хлібних місцях, от і заздрісно.

.
...

Буде тут декларація мера мукачева? Редакція дайте відповідь

П
Пасульов

Ужгородцям А ремонт фасадів в центрі ви не бачите? А ремонт вулиць, що перед тим проводили мабуть ще за чехів? І прибирають зараз АВЕ а не Погореловський ПП "Двірник" зі штатом в 1.5 цигана на все місто.

А
Андрій

Дурак. Все чесно вказав.

П
пітьовка

купив їх за ті самі гроші

У
ужгородцям

самі вибрали такого - тепер сидите через день без води чи світла

Р
робот

Андрій подтягуйся , аби нам не боло ганьба за тебе

Читайте також