Богдан Андріїв залишається мером Ужгорода

49
9

Такі результати попереднього паралельного підрахунку голосів.

За крісло міського голови Ужгорода в другому турі 22 листопада змагалися чинний мер Богдан Андріїв та кандидат від партії "Слуга народу" Віктор Щадей.

Згідно з попередніми даними паралельного підрахунку Богдан Андріїв переміг з перевагою близько 1200 голосів.

Таким чином, "Слуги народу" втратили останню можливість перемогти на виборах міського голови хоча б в одному обласному центрі.

За попередніми даними, явка на виборах в Ужгороді склала 26,7% виборців, або 25 146 виборців із 94 017.

Зазначимо, що Ужгород єдиний обласний центр, який залишися без екзит-полу.

Нагадаємо, у Львові також перемогу здобув чинний міський голова Андрій Садовий.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДБ
До боді

МУКАЧЕВУ немає потреби переганяти "пильний циганський хутір - Ужгород " . Ми вже давно попереду . А , по факту , ЗАВЖДИ попереду , так названого облцентра. Доки в Ужгороді будуть ПРИБИРАТИ І ОБИРАТИ цигани , доти якісних зрушень в ньому НЕ БУДЕ.

БЯ
бод я

якраз різницю в 1300 голосів скупили. Щадей канєшно відсталий, но і Андріїїв краде дуже, хз хто краще. Но одно скажу, такими темпами Мукачево Уж пережене у всьому, якщо Балога продовжить так як і почав

П
Пасажир

Се просто п..ц. Цигане вибирають мера обласного центру. Ганьба ужгородцям

Л
Лоці

Дуже мала явка була із 23% цигани та проплачені голосували за бодьку інші зовсім не розуміють за кого голосували. Люди не розуміють що кого вони виберуть із тим будуть "жити" кандидатів у першому турі було достатньо але більшість полінилося піти, а інша частина каже що їй нич не треба вона ся не розуміє. Нам треба зробити яв у Бельгії не зявився голосувати штраф!

К
Коментатор

Те , що кандидат від партії іді0тів і клоунів Слуга народу Щадей пролетів - добре. Погано, що переміг Андріїв- злодій, регіонал і просто чм0

СС
СуперМен СуперМен

Армяне тупіші як роми. Кого ці зелені армяне підтримують, обов’язково програють. Петрову респект, любить педіків майже з горватом.

Ю
ю

ура, сьої п'ятирічки Петефі доробить! І Капушанську, яку уже третій рік робить. Такими темпами би центр Мукачева Балогові онуки доробляли, а не за 3-и роки.Та щи з таким бюджетом, як є тепер.

Н
Неймар

Таким успіхом міг би лишитися і Погорєлов

Р
Рата

Це плюс, шо мером лишився Андріїв, а не стала зелена шлю....ха Горвата та Петрова - безробітний Щадей.

Читайте також