Боялась осуду: На Закарпатті жінка вигадала історію про покинуте немовля, щоб приховати пологи дочки

7
11

Про подію повідомляє 103 Закарпаття.

7 січня об 16.33 на диспетчерський пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик із одного з сіл Іршавщини – жінка схвильовано розповідала що знайшла на смітнику новонароджену дитину. Бригада № 907 у складі фельдшера Яни Бровдій та водія Віталія Цогли прибула на місце події.

Жінка, яка викликала «швидку», провела медиків до своєї хати і пояснила, що коли виносила сміття - знайшла немовля у картонній коробці. На момент прибуття бригади немовля було вже переодягнуте і, на диво, спокійне.Фельдшер оглянула дитинку, обробила пуповину і звернула увагу на низку розбіжностей у розповіді жінки. Згодом прибула й поліція, яка остаточно з’ясувала всі обставини цього випадку.

Історію із знахідкою на смітнику немовляти жінки вигадала, щоб приховати пологи своєї неповнолітньої доньки. 16-річна дівчина народила ще зранку 7 січня, але через побоювання осуду односельців родина вирішили розіграти «виставу» із знахідкою на смітнику. Молоду маму та новонароджену дівчинку «швидка» доставила до Іршавської лікарні. Вони обидві почувають себе добре.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

О
Оля

Трагедии не случилось,самое главное.Пусть малыш будет счастливым!

ДГ
До Гукана 14:00

Ти отхосновав? На молодоє мнясо тя потягло?

С
Саньок

чому закарпатські люди такі тупі ???

CA
cigany ali

dobre zrobila scso narodila, u tabori v 11rokiv rodila.

С
Справедливий

Скоріше голодний лев відмовиться від їжі ніж жінка від підлості і брехні .

Д1
До 11:11

Читай уважно. Дівчинка , а не хлопець (онук).

Г
Гукан

Мало упив тай отхосновав.

P
Pfr

Ліпше би уповіла правду нараз, то й у газету би не попала та й не боло розголосу :) Но добрі, ош тогди не потягла дочку на аборт, а лишила дітинку. Дай Боже здоровля

М
Марія

Будьте розумні і щасливі. Новонароджена дівчинка буде вам радістю і втіхою, а на старості опорою. Живіть в мирі, любіть дівчинку і Бог благословить вашу родину. І ні на кого не зважайте

NR
N R G

діти є великим щастям. беріть і виховуйте маля, а рано народила, ну так що ж , буває. нічого надто страшного в цьому немає. сталося, як сталося. бабусю, ви ще молода. беріть і виховуйте внука, і радуйтеся тому, що ви тепер у новому статусі. а може ваш внук буде великою людиною. а на думку інших, плюньте. вам ніхто із них не несе хліб до хати. ви самі на нього заробляєте. тому нехай кожний на себе подивиться у дзеркало.

Ц
Ціґань

но не дурноє? уд коли уто дітинка є підставою для осуду? дітинка, уто при любів ситуаціх є добре і радісно.

Читайте також