Боксер з Закарпаття переміг майстра спорту на всеукраїнському турнірі (ФОТО)

41
2

2-го березня розпочалися боксерські поєдинки в м.Черкаси на пристижному всеукраїнському турнірі імені Богдана Хмельницького.

На цьому турнірі взяли участь і Закарпатська збірна боксерів під керівництвом заслуженого тренера України Ігора Замятіна.

Закарпатську областну федерацію боксу представили боксери: Кошут Артур (60кг.), Попов Томаш (64кг.) та Христенко Олександр (75кг.).

Останній переміг в перший день змагань майстра спорту України Андрія Терегерю з м. Бровари.

ФБЗо вітає переможця відбіркового бою  та тримає кулаки за своїх вихованців

Коментарі

М
Муххамед

Це, мабудь, перша позитивна новина за останнй місяць. Нічого більше не писали, лише, корупція, політика або наркомани..... Молодець Артурка, справжній боєць, переміг майстра спорту. та ще й на багато років старшого від себе. Ну, звісно ж, велика подяка тренеру Артура, респект самому Артурчику, бо знайшов у собі силу волі вийти проти боксера такого рівня, але найбільша подяка батькам Артура, особливо батькові, тому, що стільки зусиль, моральної підтримки і душі як він, не вкладає в нього ніхто і всі це прекрасно знають, ото ж дядя Юра - це перемога і Ваша. Ще хочеться подякувати і вболівальникам нашого боксера, тому, що за нього вболівають не лише на Україні, ай і в Євросоюзі... На кінець, хочеться побажати всім, по-більше таких новин як ця, і нехай молодь бере приклад.... Артурка, Ти НАЙКРАЩИЙ !!!

М
Мукачівець

Де ФОТО?!!!

Читайте також