Боротьба з контрабандою: В Україні подорожчають сигарети до 100 гривень за пачку

11
19

Партія «Слуга народу» розробила і прийняла в першому читанні законопроект №1210, який передбачає різке зростання акцизів.

Згідно з законопроєктом акцизний збір буде підніматися до 2021-го року. Якщо ж законопроєкт підтримають, то за пачку звичайних цигарок вже із січня доведеться віддавати 22,7 гривні лише акцизу, а за пачку "цигарок", які застосовують в електронних пристроях для куріння – 24,2 грн.

Тютюнова продукція подорожчає у 2,5 раз і ціни можуть злетіти до 80-100 гривень за пачку. Також планують з 2021-року акциз підняти до 27,2 грн за пачку простих сигарет та 29,1 грн за сигарети із електронними пристроями для куріння.

Коментарі

P
pfr

"Няню, а кіть цігаретлики подорожавут, ци будете май мало курити?" "Ніт, дітки, ви будете май мало їсти"

В
Витя

Васулю мерський бацило куткудакай дашто уже

М
Мукачівець

Скільки курців за Зе голосувало, а глядачів супутникового ТБ - ... розпишіться.

1
16

Да просто буде більше лівака та і всьо

Д1
До 18:10

Центровський прийди в Чікаго я тобі свою дам соснути

Y
YD

В Чехії це нормальна ціна, але тут і зп ~ 1000$

В
Вася...

Коли вже той парламент подорвут бо вже замахали ті злодії від на роду. На все ціни ростуть а вони закони проти людей придумовують.

Ц
Центровський

12. То соси пуцу.

1
12

продукти дорожавуть со....ть сирого цигари дорожавуть курить сирого......якийсь пиз......ц

1
1234

Скажу одно більше лівак буде процвітати. Типирь з заграниці будуть возити до нас. І чию економіку підірвуть??

Ю
ю

жадність притуплює інстинкт замозбереження. Може вийти ги з яником. Тому тоже боло усе мало. А от ввести податок на утримання мнс мож, бо у нас пожари як? Упив, закурився, заспав, спалив хижу. І сусідську. А так просто успиться і на роботу.

В
вата

вот напугали! а что у нас не дорожает? из магазина приходишь и еще час приглаживаешь стоящие дыбом от ужаса волосы смотрю, ликвидацию бедности власть проводит вместе с ликвидацией половины населения или это торговцам жадность мозги сносит?

К
Корчі

Контрабас як ішов так і дальше буде іти!!!!а хай зарплату достойну платять в Україні

П
Пийтер

Тюпача коментатори. Уто не розумієте, ош не треба буде безакциз через граніці тьогати, рисковати. Туй го мож нормально буде спихнути.

НК
Не курю

До чого тут контрабанда і підвищення акцизів? Хіба що проста людина, що тьогає цигаретліки у реклику не зможе юільше на хліб заробити, та бідні люди будуть тепер платити втридорога або будуть курити листя з дубу. Справжній контрабас - це ліві цигарки, які виробляються в Україні без акцизу і відповідно без марки або із лівою маркою. ТОМУ ПОСТРАЖДАЮТЬ НЕ КОНТРАБАНДИСТИ (вони навпаки виграють), А ПРОСТИЙ ЛЮД. Тому все під контролем, йопта!

ДО
До останнього

Купляти будуть, але як в тому анекдоті ... діти, сімі менше будуть істи, А коли чесно, то це мало вплине на контробанду, бо там ідуть в основному безакцизні сигарети, а от люди прості або лишаться курити, що малоімовірно і тому ще більше обніщають.

П
Паша

Най і 200 будуть. Ітак будуть купляти

П
Пийтер

Лишивим ся, та єнно ми

Ч
Читач

Молодці! Менше куритимуть і менше контрабанди буде(а може й взагалі не буде)

Читайте також