Боротьба з контрабандою. Зеленський просить СБУ відзвітувати

7
4

Володимир Зеленський просить т.в.о. голови СБУ Івана Баканова прозвітувати про перші результати роботи.

Звіт мусять представити гаранту Конституції через два тижні. Головний акцент Володимир Зеленський ставить на боротьбу з контрабандою.

«Ми зараз говоримо не про наші особисті взаємини, а про дуже серйозну відповідальність перед народом України. Ти – виконувач обов’язків голови СБУ. Я дуже хочу, щоб не тільки я поважав тебе як товариша, а щоб тебе поважав народ України. У нас дуже мало часу, щоб провести перезавантаження СБУ. Нам потрібні реальні кримінальні справи. Треба розібратися з контрабандою», – підкреслив Президент.

Іван Баканов повідомив, що готовий прозвітувати і запевнив президента, що контрабанда і тіньова економіка повинні бути подолані.

Нагадаємо, що на вихідних Зеленський відвідав концерт Монатіка.

Коментарі

Т
Троцкій

Це мені нагадує одне старезне оповідання. Один унтер-офіцер сам себе різками побив. Мій прогноз: имлять за гузицю пару дрібних борзих чувачків, а щоб інші боялися. І вуаля - гроші перенаправилися в інший жеб.

В
ВуйкО

Исе із тої серії -«Розсміши коміка»

М
Мер

В кожному районі сигаретчики башляють як і СБУшникам так і ментам. Є певний працівник, який збирає гроші і у ментів і у сбу, потім ділиться з начальником рв. Після начальник заносить начальнику управи. Питання: хто кого буде ловити?! Як сбушники чи менти будуть ловити контрабанду, якшо самі гроші беруть. Чи сьогодні взяли, а завтра зловлять? Так не попанятіям...

Б
Бррр

Пидарас... Где реашлные судебные дела против тех кто загнал страну в эту жопу?

Читайте також