"Боротьба" з наркообігом на Мукачівщині: конфіскували аж 130 г марихуани, яку знайшли у лісі (ФОТО)

9
11

А на жителя с. Вільховиця Мукачівського району відкрили кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Вчора, 26 травня, працівники поліції Мукачівського району, в рамках кримінального провадження, провели санкціонований судом обшук по місцю проживання 41-річного мешканця с.Вільховиця.

- Під час обшуку в будинку було виявлено та вилучено речовину, схожу на марихуану, вагою близько 130 грамів. Сам фігурант справи каже, що він випадково знайшов у лісі кущ конопель, зібрав «урожай» й зберігав його вдома задля власного вжитку, - йдеться у повідомленні. 


У січні цього року у Мукачеві викрили наркопритон, який кришували полісмени

Коментарі

ДП
До Петра

Многих ужесь завалив? Іди хоть гіном машину замич,роби дашо,а не тут цвірінькай...

НА
На адрес!

Лермонтова 33 чикаву тя!!печеня в клеточку!

М
Мафійознику

Дай адрес га...доне

М
Мафійозник

Терпіть дальше лошари,а ми з братками будеме на ваших дітьох бабло гребсти дале,би си нову авдюху купити чи мерс!!!сикоші вонячі,лим тут і годністе писати!!

Н
наташа

На нього і так уже многі мавутт дяку лишити здоровля! Се просто рано чи пізно зроблять! Таких нико непожаліє!

1
123

правду Петя пише... таких каліками треба робити ... руки відрубувати по самі плечі...

П
петя

Таких треба валити бо менти замнуть! А у всіх є діти! І він заітра буде їм продавати і присаджувати! Утихаря зробити каліком оби го кормили до кінця життя! Оби ся подтерти сам неміг!

7
77.77

Посадити на 15 років обися другі бояли! Бо він буде завтра продавати вашим дітям! Потом нежалійтеся! А ліпше таких розстрілювати!

Ю
Юра

У поліції одні ідіоти,якщо женуть таку пургу! Який ліс,який кущ!!!???Ви там зовсім подуріли? Чи вам грошима очі замилили? А хто пише цю брехню? То наркодилер Славік,який не одну дитину посадив на наркоту!!! Кришуйте і пишіть брехливі і бездарні речі,але не забувайте,у вас теж є діти!

М
Мукачівка

А ще поїдьте у Станово . Ага там усі Блюкові та ви боїтеся?

7
77.79

100% Пушкін!

Читайте також