Боротьба за "Міс Мукачево-2011" розпочалась

6
5

Довгоочікуваний конкурс «Міс Мукачево-2011» щойно розпочався.

Сьогодні, 8 грудня, у Мукачівському будинку культури зібралось чимало любителів жіночої краси. На сцені розпочався конкурс, в якому визначать найгарнішу дівчину Мукачева 2011 року.

Компетентне журі, у складі якого: голова мукачівської асоціації адвокатів та міськрайонної спілки підприємств - Олексій Фозекош, хореограф та соліст Роман Стецик, кращій актор Закарпатської ліги КВН 2009-2010рр. Юрій Чорі, директор "Орлова Концерт Агенці" Земфіра Орлова, директор конкурсу "Княгиня України Олександр Главацький, "Принцеса України 2011 Анна Сабадош. Всі зайняли свої місця.

Весь конкурс поділили на знайомство з жюрі та 4 вихода, а саме: вихід у національному одязі, одязі від "Балко", "Топ Сікрет" та вихід у вечірніх сукнях.

В кінці конкурсу оголосять переможців таких титулів: Міс, І віце міс, ІІ віце міс, Міс "Ейвон", Міс Фото, Міс Глядацьких симпатій, Міс "Мукачево нет".

Нагадаємо, переможниця конкурсу краси дістане в подарунок туристичну путівку до Європи від тур агенції "Адріа Тур".

Коментарі

М
мукачево!

Іще тот козел!!!!я згідна!!

С
Саня

Лакатош КОЗЕЛ!!

В
вася

организация - уровень села. Девушки..хм...та реально может 2 нормальніх...остальніе только позорщина...кто таких понабирал??? ужас!

1
111

Конкурс ЖАХЛИВИЙ!!!Я не знаю хто були організаторами але їм величезний МІНУС!!!Це не "Міс Мукачева" це якийсь шкільний конкурс, який не вартий уваги! Звідки такий титул "3-віце міс Мукачква", де ж тоді титули "2 і 1 віце міс"? Як таке можливо, що 5 конкурсанток стояли без нагороджень взагалі?Це була марна трата часу, і мені просто жаль дівчат, які готувалися і старалися, цей конкурс того не вартий!

БІ
Без імені

Віолка, удачі)))

Читайте також