Борис Нємцова вбитий у Москві

18
28

Спершу цю інформацію повідомили з посиланням на джерела у правоохоронних органах, але згодом її підтвердив політик Ілля Яшин.

– Я зараз, на жаль, бачу труп Бориса. Москворецкая міст, – повідомив він РБК.

У Бориса Нємцова вистрілили 4 рази в п’ятницю пізно ввечері  Василівському узвозі. Попередньо, разом з Борисом Нємцовим була дівчина, наразі її допитує міліція. У місті оголошено план "Перехоплення".

Як відомо, в інтерв'ю від 10 лютого Нємцов заявляв, що побоюється, що президент Росії Володимир Путін "замовить" його за опозиційні висловлювання.

Коментарі

.
.

Ну че там с майданом в Москве? Наверное уже Кремль взяли?

О
Олег

До 22.58 ...Увас майданутих скріз мерещатся вороги ,вам лікуватися треба бо скоро вас будуть рострілювати:)))

ДО
До Олега

За твоєю логікою - ти ворог України, тебе має бути не шкода розстріляти ???????????????????????????????!

О
Олег

Ну пак що?Назбиралися майдануті по москві...Росія 150 мілйонна там близко 30 тисяч Унас рік тому теж по 50 тисяч стрибали на майдані і що з цого вийшло?Як бачимо нічого доброго...!Факт один США Росії добра не хоче Немцов працював на США = Немцова не шкода

О
Олег

Немцов був агентом піндосії і хотів зробити хаос в Росії як це зробили в Україні!Якщо Путін вбив то правильно зробив Немцов був зрадником!Росіяни так само як і Українці не демократичні суспільства і потребують сильної руки яка їм і б управляла.

ПК
путин кто угодно ,но не ДУРАК!!!

а почему модельку не жахнули??

1
12345

http://gordonua.com/interview/trailer/Nemcov-YA-boleyu-za-vas-potomu-chto-uspeh-Ukrainy-shans-dlya-Rossii-30177.html

Б
Бачі

"Борис Немцова вбитий у Москві" :) Всі свої претензії до редакторів цієї газети забираю назад - невігласів-дебілів не можна критикувати!

ЩП
Щирый патриот

Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он. Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья!

С
свій

Ці тролі всюди тичуться ще й з матами.А історію читати нихто не хоче, кожні початкові роки століття, всі воюють шукають ворогів,все рвуть і нищать потім блище до середини століття заспокоюються, потім каються, бють себе, просять прощення,врешті-решт проходить час минають покоління........І знову всі стають на одні і тіж граблі,і знову по колу. А саме хуже в цій ситуації те що чим менше віри тим більше злоби, чим більше злоби ,тим більше смерті,чим більше смерті,тим цінніше життя,але зло як сніжна лавина її хтось викликає,і хтось збирає людські душі!!!!!!!!!!Не вірте тому хто каже убий.

О
однако

у Бори жена и четверо детей.......остались

О
однако

Боря Н любил девушек красивых ( моделей) по.бывать.. мальчик приревновал и бахнул Борю .

ДЛ
до Лавров-Кісєльов і прочая Чуркіни

Михаил Чечетов сам вылез из окна 17 этажа - на зло Вальцману!

КТ
кому-то тут немцов интересен?

тогда ЖРИТЕ ЭТО: "Бывший народный депутат от Партии регионов Михаил Чечетов найден мертвым. Об этом сообщает "Украинская правда" со ссылкой на нардепа, члена коллегии МВД, советника главы МВД Антона Геращенко." Надо бы цветочки принести!!!

ДТ
до Таки да

хороший оппозиционер - это мертвый оппозиционер!

ТД
Таки да

Російська пропаганда культивує такий високий градус ненависті до опозиційних "ліберастів" (які оголошуються прислужниками Заходу, а значить, ворогами Росії), що не здивуюся, коли це вбивство на совісті якогось фанатичного угруповання, якогось там "за Русь усрусь" чи щось на зразок. Просто об'єктивно Путіну такий "піар" зараз ні до чого, хоча він, безумовно, радий такому вбивству. Чужими руками, так би мовити. Вбивць швидше за все не чіпатимуть, навіть якщо знайдуть.

ЛІ
Лавров-Кісєльов і прочая Чуркіни

Нємцов застрелився сам, на зло Путіну.

Ш
Шоні

Якісь люди неадекватні, всіх лише "мочити хочуть".

ДТ
до Таки да

"Росія звалить усьо на американців" - нии, на хохлов!

ТД
Таки да

До гадалки не ходи, Росія звалить усьо на американців.

П
пропаганда!

цЫтаткО: "В момент инцидента рядом Немцовым находилась девушка. Как позднее выяснилось, эта девушка являлась 23-летней гражданкой Украины. Ее имя – Анна Дурицкая." мразь - с хохляцкоподданными якшался, надо было его раньше мочить!

С
Садовник

Русский мир, гуле

ДА
до Антон

а твое какое собачье дело до кто кого убирает, сука? Иди скачи, размахивай синессаной тряпкой, про гиляку пой, пока самого не подвесили.

А
Антон

Ви дебіли путлер весь час убирав неугодних, сука, і попробуйте сказати шо то не путлер!!!!!!!!!!!!!

ДC
до cергий

"пробудження росиян буде страшне " - а твое какое собачье дело до "росиян"? Иди скачи, размахивай синессаной тряпкой, про гиляку пой, пока самого не подвесили.

C
cергий

путин хвора людина пробудження росиян буде страшне

-
-)

Якщо б Путін хотів його убрати, то він давно б це зробив. Нємцов був поставлений для розпалювання ворожнечі між руськими людьми та владою( Путіним), бачимо, проплачував всякі мітинги, організовував публічні заяви, займався дискредитацією. Но так як він не справився зі своєю роботою ( не організував майдан на Росії) і багатенько знав зайвого, його убрали, це самий легший варіант, тим паче ще мош підставити владу, так би мовити, що це вона зробила, це все очевидно.

І
Іван

Нємцова замовив Порошенко, аби дискредитувати Путіна. Путін не настільки дурний, аби прибирати опонента, маючи 86% підтримки в населення.

Читайте також