Боржавська вузькоколійка також підтримала Євромайдан (ФОТО)

8
11

Сьогодні, 18 січня 2014 року, на Боржавській вузькоколійці відбулася акція на підтримку Євромайдану у м.Київ.

Як повідомляє Денис Добра, ініціативу ГО "Боржавська ініціатива" підтримала молодь міста Іршави, ГО Народна Рада Закарпаття, Інформаційно-туристичний центр "Мукачево" та Іршавський осередок політичної партії "Свобода". В акції взяли участь як діти, так і дорослі. 

Маршрут потяга пролягав від станції Іршава через станцію Хмільник і до станції Виноградів. 

Мукачево.net

Коментарі

5
555

Всі ці заклики до революції ми чули і бачили у 2004 році. Одні і ті самі обличчя і зараз закликають народ на барикади, але зараз втягують у це і дітей. НАВІЩО??? Мабуть знову прийти до влади і робити те саме. вАМ "шановні" ніхто не вірить, ви втратили довіру у більшості народу. Не плачте та не обманюйте, а робіть щось позитивне та корисне і може тоді народ піде за вАМИ.

ЩД
ще домашніх тварин забули

!!!!!!!!!!!!!!!!

С
Свобода

В акції взяли участь родини - правильні родини в подорожі беруть своїх дітей.Можливо комусь не подобається ця акція - напевно тому що цей потяг старий і непотрібний. Але скажу вам таку річ - цей потяг найшвидший у сотню разів поряд з нашою владою ( в тому числі і депутатами ВР з Виноградова і Берегова ) у напрямку руху до Європи. А хто тут говорить про суть майдану - повний ідіот, тому що не вміє лічити , а думати поготів.

ДШ
до швейка

На фото я побачив близько 30 дорослих та 7 дітей. Якщо ви побачили тільки дітей - то це ваші особисті проблеми.

Ш
швейк

вибачте,але як зазначається в тексті,що в акції прийняли участь ,як дорослі,так і діти,окрім дітвори нікого не видно.де ж там дорослі,хіба що вихованці старшої групи дитсадка.

Ш
швейк

у всякому випадку не дітвору,а здравоосмислюючих,які розуміють суть так званого майдану.

ДД
для др.мальтуса

та ти виводи на такі заходи своїх власних дітей,а не пишайся та й не підкреслюй,що це власні діти.згоден - власні,але не твої,а чужі.не будь яйценюком та сракобоком.таких лідерів ми бачили давно в білих тапочках.порядні лідери,як гриценко і йому подібні покидають лави опозиції,бо вона як завжди обманювала народ і дбала тільки про свої власні інтереси.подивіться на маєтки цих пройдисвітів і все зрозумієте.за які ж кошти їх придбали.хіба ж не за народні.можливо у тебе інша думка і погляди.не заперечую.кожен має право висловлювати свою власну позицію.

ДШ
до швейка

А чим вам не вгодили учасники? Кого ви там хотіли побачити?

Ш
швейк

не смішіть людей із таким майданом.уважніше придивіться до учасників і зрозумієте,хто є хто.який майдан,така від нього й користь.

ДМ
Др. Мальтус

Бо це НАШІ діти. Зараз в країні історичний час, і вони потім пишатимуться, що були в цих подіях учасниками. Звісно, не в ситуаціях, коли можуть забити чи розтоптати. Але в такій ситуації - чому б і ні?

В
василь

зовсім не розумію,для чого ж залучати малолітніх дітей до участі в акціях.вони ж поки-що нічого не розуміють.хіба що для масовості,але це не вихід з положення.краще організуйте дітям,які потребують допомоги в лікуванні,збір коштів,а не готуйте для учасників так званих збіговищ,смачні бограчі та подібне їм.

Читайте також