Босоніжки на танкетці - найвдаліший вибір

13
0

Ідеальна літнє взуття повинна бути стильною, а головне - зручною. Найтепліші місяці року - це не тільки час відпочинку, але і розваг.

Так що якщо ви хочете кожен день насолоджуватися чудовою погодою, обов'язково одягніть зручне взуття, наприклад, босоніжки на танкетці. Жіночі босоніжки на танкетці кращих брендів за дуже привабливими цінами можна знайти на веб-сайті eobuv.com. Серед іншого там представлені:

  • Сланці IPANEMA;
  • В'єтнамки GIOSEPPO;
  • Еспадріль ХТI;
  • Сандалії ARA;
  • Сандалії MELISSA і багато інших.

Перевірте і виберіть що-небудь для себе.

Переваги

Майже всі жінки люблять високі каблуки і це не дивно, адже високі каблуки або туфлі-човники красиво подовжують ноги і жінка в них виглядає більш стрункою. Однак таке взуття не дуже зручна влітку, особливо в жарку погоду. Але є відмінна альтернатива - босоніжки на танкетці. Вони стійкі і зручні, тому навіть після багатьох годин ходьби або танців ви не відчуєте болю в ногах. Крім того, вони забезпечують оптимальну вентиляцію, необхідну в спекотні дні. А завдяки тому, що вони представлені в різних кольорах і стилях, ви можете придбати собі ті, про які мрієте.

Босоніжки на танкетці із зав'язками

Вважаються одними з самих жіночних і стильних літніх туфель. Замість класичної застібки на щиколотці у них є стрічки або шнурки, які можна зав'язати красивим бантом. Босоніжки на танкетці із зав'язками, а не на застібках, додають стилю Вони підходять до суконь з низом, а також приталеним, які підкреслюють фігуру. Босоніжки на танкетці із зав'язками також можна з успіхом носити з шортами, наприклад, із завищеною талією або брюками довжиною 7/8. Одне можна сказати точно: протягом сезону у вас не закінчаться ідеї оригінальних поєднань з босоніжками на танкетці із зав'язками в головній ролі.

Елегантні босоніжки на танкетці

Також можна знайти безліч елегантних босоніжок на танкетці, які відмінно поєднуються з офісним дрес-кодом. Кращими будуть вироби простої форми, однотонні, бажано шкіряні. В цьому випадку уникайте шнурків і пробкових підошов - вони підходять тільки для відпустки. Також не варто надягати занадто високий каблук, адже низькі мінімалістичні танкетки елегантніше виглядають з сигарили або сукнею-олівцем.

Босоніжки на корковій танкетці

Якщо ви шукаєте оригінальну взуття в святковому стилі, то вам підійдуть босоніжки на танкетці з пробки. Незалежно від того, чи носите ви їх з сукнею максі в стилі бохо, короткими джинсовими шортами або сукнями-сорочками, такий наряд гарантовано приверне погляди не тільки протилежної статі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також