Боєць 128-ої про побут в АТО: Хтось каже, що це страшно, але коли знаєш, для чого ти там є, - то терпимо (ФОТО)

14
12

Ужгородець Сергій Братасюк, який рік пробув добровольцем в зоні АТО, спеціально для Mukachevo.net показав фото побуту військових.

І хоча умови життя, зображені на фотографіях, дещо шокують, сам боєць коментує їх з посмішкою.

- Хтось каже, що це страшно, жахливо. Але якщо знаєш, для чого ти там є, то нормально. Звісно, то не 5-зірковий готель, але терпимо, - переконує Сергій.

Будівля, що на фотографіях - територія колишнього аеродрому, який 15 років не доглядався, після чого став місцем проживання для бійців 128-ої бригади.

-  Часто ми самі собі шукали будівлі, намагались якось облаштувати їх, обжитись. Якщо ні – то жили в палатках, особливо влітку. Є дах над головою - то й добре, ми ж не на відпочинок приїхали. Більшість свідомо туди прийшли, тому рік можна і так пожити, - підкреслює боєць.

Детальніше про історію закарпатського військовослужбовця читайте тут: Боєць 128-ої бригади Сергій Братасюк: Закарпаття найбільше піклується про своїх в АТО

Мukachevo.net

Коментарі

А
Антисепар

Нахер вата бигом

А
Антигло

Війна не вигідна ні росіянам, ні українцям. У виграші лише піндоси, які стравили слов"ян. Головний бонус америкоси отримали: Україну не допущено в Євразійський союз, який є потенційним конкурентом США та ЄС. Панове, вивчайте геополітику, а не маячню політологів-грантокористувачів.

ДС
для Соломiя

На фото видно як влада цiнуе своiх "героiв". Безнадiйно iпанута краiна i народ. Жруть саранчу замiсть тушонки i все ще вiрять в вiйну з "Росiйським агресором". А тим часом Кондитер вiдкривае ще одну фабрику пiд Пiтером.

С
Соломія

Війна це не відпочинок аби живим залишитись,вдома чекають сім"і,головне щоб наших героів цінили.Влада проститутка тільки про себе дбають

Д1
до 14:58

Габонцю, ти ще все зрозумiв, що таких як ти майдаунiв, використали як кондоми I викинули? Чи гордiсть не позволяе це признати?

*
*****

До "До *****": ви тільки підтвердили моє попереднє резюме....

Д*
До *****

Розмалюй чоло в жовто-блакитний, завернися в прапор i спiвай "щеневмерлу", чмо свiдомe. Просралисьте краiну долбойоби майданутi ненормальнi......

*
*****

До попередніх коментаторів: люди,ВИ ДАРЕМНО ПРИЙШЛИ У ЦЕЙ СВІТ.

П
Петя

А коли сніг встих впасти на донбасі ?????

НЩ
Ну що за iдiоти!

Кормити блох i участвовати в гражданськiй войнi, i радi кого? Радi Кондитера з Зайцьом, шо вже всьо спиздили з Украйини? У тому числi опустили по грошам i сiм'i цих горе-солдат. Хохли точно долбойоби...

3
33

долбойоби кончені....

?
?

А для чого ти там, Сергiю?

Читайте також