Боєць АТО подарував Тячівській школі №2 прапор з підписами військових (ФОТО)

12
2

Боєць, учасник АТО з Тячівщини вирішив подарувати Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2, де у 5-А класі навчається його донька Наталія прапор, який він привіз з собою.

На жовто-синьому полотнищі  – підписи військових з різних куточків Закарпаття,  які разом з тячівцем несли службу у Краматорську, та слова вдячності, адресовані школярам, – «Уклін від солдатів АТО. З любов’ю до вас!», повідомляє tyachiv.com.ua

Учнівський  та педагогічний колектив школи не раз допомагали бійцю на передовій, передавали благодійну допомогу для військових, надсилали листи і малюнки.

Як розповіла директор Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Ольга Кричфалушій, загалом, 12 випускників школи та чимало батьків школярів захищають Україну у зоні АТО. Кожному з них школа намагається надати допомогу. Багато бійців, повертаючись до дому у відпустку, навідуються до закладу і дякують за небайдужість.

Коментарі

М
Москаль

Что за страна Украина? Во всем мире флаг страны берегут, а тут на флаге любые уроды пишут что вздумается - еще бы жопу подтерли - ну совсем деградировала нация.

В
ВИКТОР

ОК

Читайте також