Боєць-доброволець з Мукачева розповів про вихід 128-ої бригади з Дебальцева (ФОТО)

8
45

Іван Лендьєл до АТО працював чиновником у міськвиконкомі. На війну пішов добровольцем.

- Сьогодні ми, за словами керівництва нашої бригади, повинні були здійснити марш "в один кінець".... Ми зробили це, зробивши прорив облоги підступного ворога і під обстрілами мінометів та градів вийшли з оточення. Нам приємна висока оцінка Президентом України нашого прориву. Та ми не забудемо підтримки народного депутута України Віктора Балоги, який став на наш захист у дуже важкі для нашої бригади часи. Всім друзям щира вдячність за підтримку. День 17 лютого в нашому підрозділі відзначили як "другий день народження", - написав Іван Лендьєл на своїй сторінці у Facebook, додавши кілька світлин.

Коментарі

ІІ
Іван Іванович

Адмін, попросив би виправити 17 листопада на 17 лютого, дякую.

ІІ
Іван Іванович

Правду кажучи, коли я побачив вперше це фото у соцмережах друзів, які по-людські раділи тому, що ми залишились живими, я відчув, що знайдуться такі, яким це не сподобається. Але не думав, що знайдуться до такої міри "доброзичливці". Добре, що на фото не видно прострелену куртку, бо й це б висміяли, чи не написав про те як після обстрілу 22 січня прийшлося ходити з милицею, а друзі підсажували майже півтора тижні в бліндажі на другий поверх, бо сам не міг цього зробити. Під час виходу, щоб було легше ногам, віддав свій бронежилет, який поставили на борт авта і цим було врятоване чиєсь життя, бо він також прострелений не на провірці для міцності... Так вийшло, що Президент мав зустріч біля нашої казарми і коли запропонував сфотографуватися я й не думав, що попаду в кадр, бо притулився з боку, але вийшло, що майже не в центрі... Буває...

ДП
до патріота

Кіть тобі шось нелюбиться то возьми в руки автомат і пиzдуй воювати!!!!!!!!

ДП
До патріота

Якщо ти такий сміливий, "патріот", на словах і обсираєш людину, яка добровільно пішла в АТО, хоч могла б в теплі сидіти, то чого сидиш перед ком"ютером, а не в рядах атошників?????? Я пропоную засунути свій язик якнайдалі, перед тим як щось говорити про цю людину і писати фейкову муть про воду!!!

ДП
до патріота

Чому ховаєш своє справжнє імя під ніком "патріо" і т.д. Страшно людям показатися? На словах бачу герой?! І історії вмієш придумувати, але твоїм казочкам і дітки в садочку не вірять. Свій негатив залишай при собі!

В
варош

можете и вытерать:це правда, він боягуз, хлопці розкажуть што він там робив. ево інші солдати просто ненавиділи

П
патріот

Правду пише маскаль ваш Іван Іванович мудак з великої букви бліндажна криса яка хлопців знала без води залишити коли вона їм необхідна була бо хтось йому не так відповів і тижнями сидіти в бліндажі коли хлопцям потрібна була допомога при обстрілах а він сидів і боявся вийти тижнями відсижувася то можна по обличу побачити хлопці смуглі замурзані а він бліднолицій бо сонця не бачив

В
ВВ

Звертаюсь до БАЧі. Видно ти така особа, яка ховає свою попу та засуджує неправдиво людей, про яких нічого не знає. Іван Лендєл така людина, з якої всім можна взяти примір.

А
Андрея

Шановні! Іван Іванович написав своє звернення від всіх Героїв 128!!! Він себе не виставляє героєм, просто сповістив хорошу новину про благополучний виїзд з Дебальцевого!!!

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Посилання на інші ресурси в коментарях заборонені

О
Олександр

ув. администрация сайта я не нарушав правыла повединки на сайте за што удаляеете коментарий, де свобода слова, ганьба http://nemolchu.ru/video/ukrainskaja-voina/mraz-kotoraja-dobivala-bezzaschitnyh-lyudei.html Слава героям слава украини ось воны яки герои украины, чому удаляють коментарии... без мата без оскорбления, хиба гадко бачити своих героив,

Я
Я

Хочу тут ще подякувати Віктору Івановичу за те що боровся за наших хлопців, за те що допомагав матеріально ! Щиро дякую Вам !

С
Спостерігач

Ця стаття має інформаційний характер з елементами подяки. Хто є хто - всі прекрасно знають. Тож радіймо з приводу того факту, що Герої з 128-ої, наші земляки, визволилися з пекла. Слава Героям!

ДЯ
до я

шановний "я" вам би не завадило бути там з хлопцями воювати!!!а не займатися бабськими справами...мені здається що всі Вони герої, якщо пішли захищати наші землі на відміну від таких людей як ви шановний,які сидять дома і гріють свою дупу,пишуть тупі коменти які сам і придумали!Миру вам шановний!

Я
Я

Є прості хлопці там на тому фото з чорними лицями, мовчазні, але до чого їм говорити якщо і так все зрозуміло, що саме вони робили всю чорну працю по блокопстах, не спали та не їли, ви фото бачите чи лише слова читаєте ? Хочу бачити призвища всіх рядових бійців поімено і поклонитися їх мужності

Я
Я

Від тих хлопців які там були не чув гарного слова про вашого вельми шановного героя. Хай хлопці вам розкажуть хто там герой. Ви звикли читати гарні слова і тішитись текстом а не вчинками !

Я
Я

два в одному таки зійшлися, гарний вчитель і сміливий на відміну від інхих, який добровільно поїхав захищати нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
Мукачево

Більше би таких людей як Іванович!

Я
Я

Гарний вчитель виходить та гарні слова, а на війні треба іншого, сміливості! Не кожен може бути гарним вчителем так само як і бойцем, а два в одному не зійшлися....

О
Олег

Іван Іванович виключно порядна , інтелегента і чесна людина , знаю його особисто , був моім вчителем , заме завдяки йому я зміг поступити до університету , як бачу він і зараз там де потрібна допомга , таких людей нам би більше і краіна була б зовсім іншою !!!

О
Олександр

слава каину за тэ що вбыв авеля слава герою

Д
ДРУГ

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

О
Олександр

Ирина а кто напав на вас, вид кого и де? хлопци захыщають свои семьи, позор вам, таке пысаты и с такой злостью отправляты людэй на безумну вийну, брат убыв брата слава герою

О
Олександр

за що гынуть люды? с кым идэ вийна? ганьба и позор, слава украини слава героям зо то що убывають друг друга, докы будуть пляскы пид чужи дудкы

.
.

А вам звідки знати який Він боєць? свічку тримали? вас просто жаба душить так і скажіть...

С
справедливість

Іван Іванович - ВИ НАШ ГЕРОЙ!!!!

ЗТ
За тих хто не вийшов

Чому ані слова за тих хто стільки зробив ціною власного життя не сказано ні слова, за поранених та скалічених ??? Може і гарний вчитель, але не боєць !

О
Очі

Подивіться на колір обличчя, тих хто обпалений , лиця та очі. Лиця чорні, одяг брудний бо ніколи було голитися та вмитися нічим було. А слова воно пусте, руки очі, та обличчя. А так собі думайте, ХТО Є ХТО !

.
.

Ти ірино утягни мало голову із свого зомбіленда, кіть ті хлопці шо пішли туда щитавуть ош той клаптик землі достоен того оби там було тисячі смертей та най ідуть, лічно міні то заперевальноє стадо нигдася ни любило щи із часів помаранчевих, а люди на сході нигда нас не любили а типир іщи і ненавидять, даже кіть там спокій буде та нинадовго, ся война безсмисленна, хотяби лем зато шо життя людей намного цінніше клаптика землі, а ви і дальше вірьте ош маскаль прийде сюда у Закарпаття, а кіть прийде та пувірь ош ми даме отпору за НАШУ землю, а не віддавати життя за дві області які нас називають фашистами

Б
Бачі

І ще, Ірінко, не переживай, коли принесуть повістку, то піду - усьому свій час! І зараз "не грію яйця", а допомагаю... Якщо порівняти пропорції моїх статків і допомоги, з статками і допомогою твого кумира, то думаю ще й більше за нього!!! А чи піде Андрійко чи Пашка в АТО, якщо їм принесуть повістки, як думаєш????? Вони ж патріоти!!!

Б
Бачі

Іріно перебач, за те, що ображаю твого кумира, який двадцять років при владі ні хера не зробив, а піариться як нарцис.

П
Порошенко

Зате Я файно розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити мене до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я ...

Р
Русин

Шкода, що хлопці гинуть за МММудаків!

І
ірина

і до бачія - дістали ви, тилові щурі зі своїми коментами.все вам не добре.якби ти і такі як ти незадоволені і заздрісні імпотенти не сиділи в Мукачеві на своїх перегрітих яйцях, не рахували чужі гроші, а пішли воювати як справжні мужики -то може би в мозгах і не тільки вам і прочистилося.

І
ірина

нєкому москалю - мудак - то ти. Хлопці відстоюють незалежність, обороняють свої сім"ї і таких як ти мудаків,на жаль.радуйся, придурок, шо живий і не рухай справжніх людей, таких як Іван Іванович.Героям слава!

ДМ
До москаля

Попередній привіт

ДР
До русина

Будеш мудаку( з малої букви, бо ти вош) горіти в пеклі.

Р
Русин

Головне щоб менше було "москалів" - мудаків, які сидять в теплих кімнатах і все про всіх знають!

Р
Русин

Дійсно, Іван Іванович порядна людина. Якщо такі людини є на Закарпатті, можливо не все так погано!

Б
Бачі

Без Віктора Івановича точно ніхто би не знав що і як треба робити :):):) Віктор Іванович із своїми статками уже міг як мінімум два-три вертольти для евакуації поранених купити, а не піаритися на героїзмі наших солдат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НТ
Но типиька

4-тоє фото пувісять у варишськів хижі пуд портретами мерів вароша!

І
Ірина

Іван Іванович Лендьєл дуже добра і позитивна людина,він нас у школі номер 2 вчив правознавство!!!

І
іван

18 лютого, вибачте, хвилювання...

Ю
Ю

17 листопада чи,може,лютого?

Ю
Ю

17 листопада чи,може,17 лютого?

Читайте також