Бойовики ДНР збирають батальйон "Хрестоносець" на Сирію - розвідка

17
8

Бойовики Донбасу відкрили пункти мобілізації добровольців.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

"Встановлено розгортання мережі вербувальних пунктів в окупованих районах Донецької області по формуванню "загонів добровольців" для участі у бойових діях на території Сирії", - сказано в повідомленні.

"Виявлено розміщення щонайменше двох таких пунктів у Донецьку та розповсюдження агітаційних матеріалів із закликами вступати до "інтернаціонального батальйону "Хрестоносець" у містах Харцизьк і Макіївка", - додали в ГУР.

"При цьому, найманцям окрім обіцяння високої грошової винагороди за участь в бойових діях не надається жодних соціальних гарантій", - додали в управлінні розвідки.

Коментарі

Д1
до 19,02

бля..если бы у нашего села такая фура перевернулась..то и остатки железа бы уже сдали на металл и деньги пропили. хуйло ты заперевальное!!!!иди нх урод !!!

З
Закарпатец

ЗАТО ПОПРОШЕНКО и Яйценюх МОЛОДЦЫ - просрали НЕНЬКУ, помогите России вернуть еще и Аляску, Путин обещает наградить Вас орденом "Двуглавого орла на сале с укропом первой степени" и бесплатными путевками в лучших курортах на южном берегу Северного Ледовитого Океана.

З
Закарпатец

путин-Хуйло

З
Закарпатец

У Росії жителі села, де перекинулася фура з горілкою, тиждень не виходять із запою Поряд з селом Перекопне Саратовській області Росії тиждень тому на федеральній трасі перекинулася фура, яка перевозила горілку. Спочатку місцеві жителі хотіли допомогти постраждалим у ДТП, але коли з'ясувалося, що водій зник з місця події, тоді вони взялися рятувати горілку — незважаючи на те, що машина згоріла, більша частина вантажу виявилася цілою, повідомляє телеканал Россия 24. Мешканці села вивозили горілку на автомобілях, до межі забиваючи багажник. Ті, у кого не було транспорту, несли горілку в руках по полях, а деякі розпивали спиртне прямо на місці.

МД
Мукачівець до nikko

Ти чмошниця, за нормального чувака треба було заміж виходити, а не за пенсіонера-кошелька! І себе в порядок приводь, та буде на тебе й стояк! ))) Модератори,чого такий мусор не фільтруєте?

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=s6swHDIyuQk Война в Донбассе. Круги ада (IGCP, 18+) НЕ ЗАБУДЕМ! НЕ ПРОСТИМ! МЫ ВАС БУДЕМ СУДИТЬ!

З
Закарпатец

Президент Польши: «Украина должна добровольно вернуть наши земли» «Президент Польши Анджей Дуда призвал поляков быть готовыми к борьбе за возвращение бывших польских земель — Галиции, Волыни и Полесья (в настоящее время Львовская, Тернопольская, Ивано-Франковская, Волынская и Ровненская области)» — передает ведущая авторской программы «Дело для репортера» польского государственного телеканала TVP1 Элизабет Яворович (Elzbieta Jaworowicz)...

N
nikko

Недавно подарила мужу капли которые посоветовала подруга, так была в шоке от нашего секса: в место 10 минут теперь секс по 2-3 часа и бешеный стояк!Кстати о них уже в журналах пишут, вот сами почитайте --- http://dum.ps/maxim

Читайте також