“Брадолець” - срібний призер зимового кубка

12
0

Впевнено вигравши напередодні зональні змагання у Хусті, молодша група ФК “Брадолець” вже втретє завоювала путівку на фінальну фазу обласного розіграшу новорічно-різдвяного кубка з міні-футболу.

В Ужгороді у спорткомплексі “Юність” у своїй підгрупі вихованці вчителя фізкультури Колочавської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Юрія Леднея обіграли всіх своїх суперників — ДЮСШ Виноградова і Мукачева, а також команду обласного ліцею. У фінальному матчі цього разу наші юні футболісти зустрілися з господарями — ДЮСШ №1 м.Ужгород.

Перший тайм був за брадольчанами — 1:0. Гол на свій рахунок записав Володимир Пацкан. Але після перерви ужгородці зуміли захопити ініціативу, яку реалізували трьома голами. Незважаючи на цей програш, все-таки здобуті срібні нагороди — це вагомий успіх на обласного рівня змаганні. До речі, у ньому взяли участь аж 64 команди. Честь ФК “Брадолець” захищали: Юрій Хланта, Михайло Андрусь, Ярослав Павлюк, Іван Маркусь, Анатолій Махненко, Василь Драч та Іван Варга, якого визнано кращим воротарем турніру.

Юрій Ледней і його команда висловлюють вдячність за сприяння автотранспортом начальнику відділу освіти РДА Надії Олексієнко.

Перспективну юну команду з Брадольця вже запрошено на участь у міжнародному турнірі, який незабаром відбудеться у Мукачеві.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також