Брата та його сестру, які жорстоко вбили матір, Хустський суд посадив на 14 років

47
5

Відповідне рішення виніс сьогодні 3 червня Хустський районний суд.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, на момент злочину брату було 18 років, а його молодшій сестрі 15.

Вбивство вони спланували. Коли мати заснула, вони вбили її ножем та дерев'яною качулкою. Від отриманих травм закарпатка померла на місці.

Далі, вбивці загорнули тіло матері в покривало та винесли до річки на околиці Хуста, що майже за 3 км від їх будинку.

"Мотивом для скоєння вбивства, стала крадіжка, скоєна сестрою у 2016 році. Мати хотіла звернутись до правоохоронців аби повідомити про цей злочин", - повідомляє прокуратура.

Суд визнав їх винними в умисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.Також у суді довели вину неповнолітньої у крадіжці, яка стала мотивом вбивства.

Відтак, обвинувачених засуджено до 14 років позбавлення волі кожного.

"Також, судом частково задоволено позов потерпілого – чоловіка загиблої жінки, в частині стягнення з кожного обвинуваченого по 400 тис грн. моральної шкоди завданої злочином. Обвинувачені, за клопотанням прокурора утримуються під вартою, без можливості внесення застави. На разі вирок суду ще не набрав законної сили, оскільки триває строк наданий на його апеляційне оскарження", - йдеться у повідомленні.

Коментарі

Х
Ххх

А як їх фамілія?

М
Майдаун

Марго вушлива безмозгла,06:07,тобі придуркови все равно, бо ти уйдеш із дому,а пак тя треба глядати. Ти педрило бандерувськоє,смолі оботри і шаровари вонячі урайбай!

БД
Блюк до майданутого болвана

Хочь ти й кончений debILL ай бо і так понявись про що "ПРАВДОРУБ" написав. Географічне питання не головне, "ЗРИ В КОРЕНЬ обсос!!!"

М
Майдаун

Правдоруб ,не з Білої Церкві,а з Апші!

П
Правдоруб

Цікава постановка питання..... Ці двоє вурдалаків отримали за вбивство людини - 14 років кожен, і це ПРАВИЛЬНО. А ось вбивця СВОГО товариша із Білої Церкви - 3,5 років!!! Є РІЗНИЦЯ????

Читайте також