Братиславу з Києвом, Львовом і Ужгородом зв’яже

10
0

авіарейс

Найближчим часом між Братиславою та Києвом, Львовом й Ужгородом запровадять авіарейс. Питання авіаційного сполучення між Україною і Словаччиною обговорили під час зустрічі міністр транспорту та зв’язку України Йосип Вінський та посол Словацької Республіки в Україні Урбан Руснак. Сторони домовились на рівні авіаційних адміністрацій вирішити в оперативному порядку питання щодо відкриття найближчим часом згаданих авіарейсів. Про це ZAXID.NET інформують в прес-службі Мінтрансу.



Під час переговорів Йосип Вінський та Урбан Руснак основну увагу приділили питанням розвитку авіаційних перевезень між Україною та Словаччиною, зміцненню транзитних зв’язків, створенню сприятливих умов для збільшення автомобільних та залізничних перевезень в межах міжнародних транспортних коридорів, а також загальному розвитку транспортної інфраструктури.



Окрім того, сторони приділили увагу питанню розбудови інфраструктури прикордонного переходу Соломоново-Чієрна (Закарпатська область).



Щодо залізничного сполучення, міністр транспорту та зв’язку України та посол Словацької Республіки в Україні відзначили необхідність збільшення пропускної спроможності залізничних пунктів пропуску.



Окрім того, на прохання Йосипа Вінського Словаччина погодилася виділити додаткову квоту словацьких дозволів на 2008 рік для українських автоперевізників.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також