Брендове взуття літа 2021: головні тренди

13
0

Справжні модниці в теплу пору року здатні створювати безліч унікальних образів, головне слід обзавестися всім необхідним для цього.

Популярна брендове взуття і одяг в широкому асортименті представлена на сторінках інтернет магазину Spazio.ua. Тут є носибельним-зручні моделі взуття на кожен день і багато чого більш вишуканого на вечір.

Цікаві дизайнерські рішення

У поточному теплом сезоні 2021 тренді:

  • Розкльошені каблук. Саме така форма стала культовою цього літа. Фігурний каблук ніяк не впливає на те, що у вас зверху, все залежить від вашої фантазії.
  • Зручне ортопедичне взуття. З чим поєднувати і як носити? Підійде для створення мінімалістичний простих образів, чорно-білих - подовжена сорочка плюс укорочені брюки, штани прямого крою і футболка під шию без рукавів. Загалом, щось просте і зрозуміле. Популярні сандалі з ортопедичною устілкою. При носінні таких виробів важливо подбати про хороше педикюрі.
  • Натуральні матеріали. Вироби з плетеної соломи. Цікавий варіант - босоніжки на плоскому ходу з бавовняними канатиками або зав'язками, які добре фіксують ногу. До сандаль з натуральних матеріалів підійдуть лляні вироби оливкового, кремового, білого, молочного кольорів.
  • Масивна висока плоска платформа, не надто тракторна. Багато популярних виробів з бортиками, які захищають стопу. Трендовими є моделі з широкими перемичками у верхній частині - варіант для цінителів зручною і комфортного взуття. Класний тренд - вироби з дутими перемичками (джгутиками), які досить м'які і не впиваються в шкіру ноги. Сандалі на м'якою гумовою платформі з регульованими ремінцями - для тих, хто схиляється до більш спортивному стилю.
  • Перемичка через палець. Вона може виглядати як звичайна петля навколо великого пальця, який фіксує босоніжки.
  • Тонкі перемички. Такі моделі стильно виглядають, створюють відчуття, що у вас гола ніжка, виглядають неймовірно заворожуюче.
  • Популярні будь-які відтінки коричневого, кориці, карамелі. Вироби такої колірної гами відмінно виглядають на засмаглій шкірі, кілька зливаються з ногами, за рахунок чого вони виглядають більш довгими. Можна носити з джинсами, мереживними сукнями.

Шкіряні шльопанці фліп флоп на масивної товстої прямої платформі. Щоб піти в максимальну зручність, варто вибирати сандалі з м'якої верхньою частиною. Вони точно не будуть натирати.

Щоб виглядати модно, зупинити вибір можна і на сандалях рибалки - плетених, в основному з натуральної шкіри. Сміливі особистості можуть носити їх з носочками. Найвдаліше під таку модель літнього взуття купити брендове плаття мінімалістичне, одноколірні світлого відтінку.

Де знайти брендові новинки

Придбати модне взуття, а також підібрати масу відповідних речей і аксесуарів під неї можна на сторінках ресурсі https://spazio.ua/. Інтернет магазин реалізує товари іменитих брендів, причому вартість їх прийнятна для широкого кола покупців.

Щоб покупки були вигідними, передбачені суттєві знижки, для постійних клієнтів діє бонусна програма.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також