Бронзові здобутки мукачівців

14
0

У Мукачеві відбувся Всеукраїнський турнір "Кубок Карпат"

      Приємно було почути на урочистому відкритті  традиційного Всеукраїнського Мукачівського  турніру «Кубок Карпат» зізнання тренерів  збірних 15 областей України, які привезли в Мукачево понад 130 найкращих на сьогодні спортсменів України, що вони чекають приїзду в місто над Латорицею цілий рік, рахують місяці і дні до приїзду, настільки подобається їм наше Мукачево, його прекрасні архітектура, природа і, головне, люди. А начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Ярослав Скиба відзначив, що з трьох Всеукраїнських легкоатлетичних турнірів, які проводяться в Закарпатті, Мукачівський є найпрестижнішим. Яскравим моментом відкриття стало вручення заступником міського голови Мукачева Михайлом Ларошем та головним організатором і фундатором цих змагань, заслуженим тренером України Геннадієм Буткевичем посвідчень майстрів спорту України вихованцям Мукачівської ДЮСШ Тетяні Максим, Олесі Каленській, Ярославу Бородінову й  Михайлу Олініченку, а також Назару Коваленку з Київської області.

     У суботу стадіон СЧОК ДЮСШ прикрасили прапори і зонтики мукачівського  підрозділу «Кока-Коли» – спонсора змагань. Інший спонсор – трикотажна фірма «Мрія» забезпечив усіх учасників  фірмовими майками. А на бігових  доріжках точилася запекла боротьба за нагороди. В командному заліку перемогу здобула збірна Київської області. На другому і третьому місцях команди Житомирської та Сумської областей. Закарпатці, представлені в основному вихованцями Геннадія Буткевича, в підсумку п’яті.

Бронзові  нагороди серед наших спортсменів  здобули серед юніорів Костянтин  Пузанов на 10-кілометрівці, а також  його молодший брат серед юнаків Ігор Пузанов. Серед дівчат молодшого  віку на 3-кілометрівці «бронзовою»  стала також Яна Темляковська. Георгіна Кондур, дебютувавши на Всеукраїнському турнірі, посіла 7 місце на 10-кілометровій дистанції серед юніорів. І насамкінець вихованець Мукачівської ДЮСШ, який тепер виступає за Київську область, Назар Коваленко продемонстрував на 10-кілометрівці серед дорослих результат світового рівня, подолавши дистанцію швидше за 40 хвилин.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також