Бруківку зі Швабської перенесуть на нове місце, або замостять (ФОТО)

19
1

Нагадаємо, ще восени 2012 в Ужгороді відбувалася реконструкція вул. Швабській, де під час дорожніх робіт з вулиці зняли бруківку, викладену ще в часи Чехословаччини.

Її спершу хотіли перенести до Філармонії, однак згодом вона опинилася на автомобліьній стоянці по вулиці Гойди, яка, за чутками, належить родині Погорєлових.

До слова екс-мер Віктор Погорєлов у свій час обіцяв, що цей камінь використають для мощення історичної частини міста, однак руки не дійшли і з часом бруківка поросла травою.

Наразі вона продовжує знаходитися на вищезгаданій автостоянці.

Як повідомив керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Олександр Волосянський, причин турбуватися її долею немає, адже бруківка належить місту, хоч і розміщена на стоянці Погорєлова.

Фактична вона там знаходиться по договору зберігання.

Однак новий виконком також має намір установити її у історичній частині міста. Звісно, для цього потрібні кошти, яких у країні нема, тож, очевидно, мощення бруківки доведеться трохи почекати. Тим не менше залишати бруківку на старому місці у міськраді наміру не мають. Найближчим часом її швидше за все перенесуть на зберігання у якесь інше місце. Яке точно, однак, поки невідомо.

Мукачево.net

Коментарі

К-
Кручу - верчу

За чутками) фірмі Андрія Погорелова батько виділив цю земельну ділянку під будівництво багатоквартирного будинку, і як завжди по злочинних схемах ділянку приватизували а будувати ніхто нічого і не планував. Цьому є документальні підтвердження, досить звернутись офіційно з інф.запитом до міськради, Щадей залюбки видать все на оприлюднення.

Читайте також