Британська поліція не захотіла рятувати 14-річну дівчинку від педофіла

34
2

Дівчина двічі завагітніла від свого кривдника, однак поліція вирішила, що чоловіка немає за що арештовувати.

У Великобританії опублікували матеріали справи, в якій соціальні працівники і поліція відмовилися рятувати 14-річну дівчинку з міста Ротерхам, яку розбещував одружений 24-річний Аршид Хусейн.

Як повідомляє The Daily Mail, на момент розбещення своєї жертви у нього було двоє дітей від його дружини. Чоловік познайомився з дівчинкою, яку умовно називають Джесіка, на її 14-й день народження. Він пригостив її чіпсами і смаженою куркою, а потім завів у ліс. 

Дорослий чоловік і Джесіка почали часто гуляти разом, а потім перейшли до сексуальних стосунків. Батькам дівчинки не сподобалося це і вони звернулися до соціальних працівників міста. "Якось ми були у ліжку в нього вдома. І в будинок увірвалася поліція. Він почав панікувати, а мене сховав під ліжком. Та мої ноги стирчали з-під нього. Поліцейські арештували мене, а не його", - розповідає Джесіка.

Соціальні працівники пояснили її батькам, що вони не можуть зупинити стосунки їхньої доньки з дорослим чоловіком, тому що "вона сама згодна на секс з ним". Стосунки тривали три роки, впродовж яких дівчинка двічі завагітніла. Згодом, Джесіка зрозуміла, що її коханець її розбещує і подала на нього скаргу в суд з вимогою заборонити Хусейну наближатися до неї. На той час чоловіка заарештували за крадіжку. Втім, суд не знайшов підстав для заборони йому мати сексуальні стосунки з неповнолітньою.

Справу знову повернули до суду після того, як соціальні працівники з'ясували, що Аршид Хусейн окрім Джесіки розбестив ще щонайменше 40 неповнолітніх дівчаток. Наразі триває повторне розслідування справи, повідомляєТСН.
 

Коментарі

Л
Лойчі

Хоч би когось із великих євроінтеграторів трахнули на старість! Щоб півниками походили:)

%
%

Европейські педофіли чекають Україну..

Читайте також