Британські спецслужби оприлюднили сотні "секретних матеріалів" про НЛО

49
0

Не дивлячись на успішну роботу, відділ, який займався дослідженням НЛО - закрили.

За повідомленням прес-служби ТСН, британський уряд розсекретив сотні матеріалів про НЛО, які, на думку влади, їм більше не знадобляться.

Міноборони, що займалося вивченням непізнаних літаючих об'єктів, вирішило показати публіці матеріали для того, щоб вона переконалася, що прибульців не існує і вони не становлять загрози.

Всі розсекречені документи доступні на сайті Міноборони Великобританії.

Загалом оприлюднено понад 25 папок, що містять понад 700 документів про НЛО за період спостереження з 2007 по 2009 роки. Вони являють собою повідомлення людей, які стали "очевидцями" дивних явищ.

Одне з найбільш оригінальних належить дитині, яка пише, що бачила підозрілі вогні в небі, і прикріплює малюнок інопланетянина, що махає рукою з космічного корабля.

Серед інших - повідомлення від англійця, який нібито живе з прибульцем вже кілька років, і чоловік, який стверджує, що інопланетяни викрали його собаку, машину і намет під час походу.

Зустрічаються записи і про те, що НЛО бачили над будинком Парламенту і в районі знаменитого Стоунхенджа.

"Я сподіваюся, "секретні матеріали" порадують читачів, також, як і нас колись", - сказав колишній співробітник спецвідділу Нік Поуп.

За заявою Міноборони, більшість повідомлень про НЛО мають логічне пояснення, і лише частина з них досі не розгадані Серед них, наприклад, заяви від поліцейських і льотчиків.

Зазначимо, розслідувати випадки, що свідчили про існування НЛО, уряд почав в 1952 році. За цей час найбільше заяв про вторгнення прибульців надійшло в 1978 році (750 повідомлень), коли в кінотеатрах був показаний фільм Стівена Спілберга "Близькі контакти третього ступеня".

Але, незважаючи на повідомлення про інопланетян, в 2010 році Міноборони Британії розформувало спеціальний підрозділ, що займався вивченням цих заяв.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також