Будемо угорців дивитися: Як закарпатці відреагували на кодування українських каналів

12
41

Журналіст Mukachevo.net поцікавився у мережі "Фейсбук" як відчули закарпатці кодування українського ТБ.

Реакція однозначна – більшість обурена. Проте закарпатці завжди можуть знайти вихід з положення. Берегівчани та виноградівці вже повідомили, що збираються дивитися угорські канали, адже деякі із них приймають навіть без антен.

Багато хто вже перейшов на цифрове телебачення Т2 і тому відключення не відчули. А ще з’явилися і ті, які вже пропонують свої послуги розкодування каналів на супутникових антенах.

А от заручниками ситуації стали абоненти місцевих мереж кабельного телебачення, адже більшість із них опинилися без провідних українських каналів, а вже заплатили абонплати.

Там багато таких підприємств вже відреагували на відключення каналів та обіцяють усунути цю проблему.

Нагадаємо, редакція Mukachevo.net повідомляла про те, що супутникове телебачення закодують.

Коментарі

ДК
До кацапського педераста 00:57,09:55

Зловимо тебе русунську шлюху і порубаємо на куски .Ходи тварино і оглядайся.Смерть кацапам і їхнім х&єсосам русунам.

1
1111233

Это хорошо. Люди перестанут тупеть.

Г
Гоша

Молодці що тут скажеш, я думаю це початок розвалу України!

О
останньому

золоті слова

С
Совгавбиров

А што ,на тих каналах штось было трібноє ? СТБ , ICTV , 1+1 : американські фільми 15 - 20 - 30 давності . І реклама у фільмах по 15 - 25 минут . Кому треба такоє телевидіньє ? Кримінальна хроніка : ко кого зарізав , та ко кого у смітник увер та підпалив ... кому йсе треба ??? Часу нивбивать нові файні фільми поникати , а не щи йсю муйню позирати . Щибы ся 112 , тай NewsWan закодовали , ищи ліпше бы было .

І
Іван

так часто дивлюся телебачення , що про зміни дізнався з вашого сайту).

М
Мойдодир

Ти сомаре-21:27 телевізор позиравуть,а ти баране-21:29 вообше закрий пасуляник

ТН
Тупому няньови

Посилай бандеровців. Які питання?

Н
Няньо

Кодіровка, зашифровка, ше якась дурня а в Берегівському районі, особенно в с.Мужієво, Бакті вообще нич не вказує крім тарілок. Раньше хоч пару каналів було по аналогу але і то пропало. Ось так ми хочемо заставити мадярів учити українську мову, питаву - де її там учути?, скоро сам мадяром стану бо по радіво такоє самоє, а ще араби гулюкають - странно? не радує і то шо і москалів не чути-нема кого зранку послати..

А
Альгердас

Коломойский, Пинчук, Фирташ, Лёвочкин, Порошенко, Ахметов! Всех перечислил? Справедливый! Не будь наивным!

С
Справедливий

Якщо масово "вимкнути" телевізори , тоді "вони" самі прийдуть і запропонують.... Це бізнес !

І
Іван

Хлопы мийте гузиці та лягайте спати кіна небуде

А
Альгердас

А ты сам то читал? 25 коментов, 2 по сути . Остальное - наброс на вентилятор. Иди рога почеши, алень!

ДА
До Альгердас

Та сам ти лох почитай коментарі всім пох

А
Альгердас

Совсем забыл. Добавлю оптимизма! Через год, два - можно сменить кодировку и по новой всех обуть! И чё смотреть кроме маскалей? Полно каналов Fashion (типа Мода )! Арабских - немеряно! Мало чё понятно! Но всё дело в привычке. А музыка у них - ваще агонь! Индусы - отдыхают. Ну и телепроповедники + гадалки + телемагазины. Как то так.

А
Альгердас

Ну чё лошары! Дождались! И думаете это всё? Ага, щас. Кодировка спутниковых каналов планировалась ещё в прошлом году. Однако, это было бесполезно пока ЗЕОНБУД гнал со спутника не кодированный мультистрим. Они закодировали мультистрим где то июнь - июль! А на всех ретронсляторах поставили декодеры! Смекаете, лохи? T-2 уже закодирован! Для любителей смотреть спутник - подогнали китайские тюнера в количестве 110 тысяч. ( китайцам заплатили по 25 баксов за штуку ) Два провайдера спутниковых программ - Viasas и Xtray. Покупаете тюнер, заключаешь договор + 90гр абонплата в месяц. Крутяк! А чё Т-2 ? Ну так мультистрим уже закодирован. Снять декодеры и вуаля! Можете ваши приставки засунуть ( сами знаете куда ) И думаете не будет? Да хватит уже врать! Будет! Любителям смарт! Дофига таких хитрожопых и их будет всё больше - пока не ляжет сеть! Опаньки! Неожиданно!

Л
Лохам

Невже ви не розумієте, що Україну зачищають під проект "Небесний Єрусалим" (по-нашому - "Нова Хозарія")?

Д2
До 20:02

Мовчи тупий кацапе.

ДМ
До мойдодир 20:02

Ти йди свиней погодуй , а не обзирай телевізор.

М
Мукачевка

Дуже дякую Телеглядачеві за його комент! Правду мае!!!

ДВ
для всіх

За СРСР були два канали у чорнобілуму изображинію.Типирька тиливізори носете у жибах у кольоровому изображинію,никаєте всьо што хочете.

М
Мойдодир

Скажу вам так чилядники а по вашому любі друзі давно я наклав на VIASAT і XtraTV і на їх газдів і на їхню теперішню кодіровку у ютубі дивлюся що хочу і коли хочу а щи пуд боком мадяр тв і словак тв, а ті два най собі мозги закодують.Так що можете кричати Перемога і скакати тоже,а я йду побзераву як там в Австралії ци загасили пожари бо потят шкода.

В
Василю

Тобі, представнику 5-ї колони, любиться зачищена Україна. А українцям - ні!

В
Василь

Муйдун короставий 17:21 ,17:43 ,19:17 з хліва виліз і хрюкає.Ти ще не здох від зараження крові гамном ,рваносракий гомосєк?

Л
Лохам

Невже ви не розумієте, що Україну зачищають під проект "Небесний Єрусалим" (по-нашому - "Нова Хозарія")?

Т
Телеглядач

В Україні є ДВІ платформи для супутникової трансляції контенту: VIASAT і XtraTV. Отже, якщо хтось хоче дивитись ці закодовані канали, то він має: 1) обрати одну або іншу платформу (третьої нема), 2) купити там спец.тюнер за ціною близько 1100 - 1200 грн., 3) платити щомісячну абонплату. ПИТАННЯ: кому належать ці дві компанії? ВІДПОВІДЬ: VIASAT - пану Коломойському, XtraTV - пану Ахметову. Аріфметика дуже проста: якщо скажемо 1 млн. глядачів піде до Ахметова і 1 млн. до Коломойського, то тільки на тюнерах їх виручка сягне більше ніж по МІЛЬЯРДУ гривен на кожного. Ну і далі сотні мільйонів у вигляді абонплати щомісяця. Так, звичайно, будуть і є видатки, але погодьтеся, обігові кошти не маленьки. Та і реклама в тв-програмах по 20 хвилин за раз залишиться тією ж годівницею, як і до тепер. Отже, вибирати кожному з нас: поповнювати статки двох відомих панів, або дивитися інший український контент, якого є вдосталь. Та і ютуб ніхто не відміняв. Я для себе вибрав - обійдуся без 1+1.

Р
Русин

Россия 24 позерайте ото задарь

О
О

Т2 тож закодирую к лету

S
stefan

"Каждоє чудо три дні держить". Якщо менше глядачів на каналі, то менше ці канали будуть отримувати за рекламу. А реклама для телеканалів основний дохід. А яка фірма буде замовляти свою рекламу на тому телеканалі, який мало людей дивиться ? Так що закодували собі в убиток і скоро це відчують.

В
Василь

окрайина попід усіма

І
Іван

Україна понад усе

М
Майдаун

Бандершня лепава,што служить помивальками у бандолігарху і дале буде нахвалювати ярьмо на шиї людськуй.Привели до власти бандіту,ще в 90-х,з молодежі зробили ублюдку,самі до поляку,австріяку г..на вношувати,а ви українол@хи горбатьтеся на них. Та най ся заклянуть і тоті вукраїнсько-бандітські канали.Тоту дурь і пропаганд@нство, годен позерати лем ненормальний галіцай. Нормальні люди болт забили і забули.Но а тупі ідіть купуйте тюнера і робіть на бандіту!

ДВ
До васі 15:24

Ти від народження задовбаний. І тобі вже не допомогти.

МА
Мирний атом

Вчора дивився волейбол но Xtrem TV , україномовний канал до речі , я і не знав що існує так багато хороших Українських каналів , дивився із задоволенням

CA
cigany ali

....bav ya vashu peredachu.budu Putina pozarati.

6
666

Давно відмовився від тарілки і перейшов на Т2 та Смарт... Тому - по боку! Хто москалів дивився, той і буде, проблема не у каналі, а в голові.

7
777

Російські всі показують... Кому ліпше зробили??

В
волочмимиру

нахтреба тебе тут з тупими коментами? не скажеш???

Ж
Жрналістам

Класні у вас жрналісти.

V
Volodymyr

Нах треба мадярські канали коли є ютуб

В
вася

киев уже задовбав

Читайте також