Будівництво дерев’яних будинків «під ключ»: огляд переваг та етапи спорудження

9
0

Впродовж багатьох десятиліть дерево залишається головним матеріалом для зведення будинків. І, як показує історія, саме дерев'яні будівлі вирізняються міцністю та, при належному догляді, здатні прослужити не одному поколінню.

В Україні попит на будівництво зрубів зростає з кожним роком. Сьогодні для зведення оселі зі зрубу використовуються найсучасніші та найновіші технології.

Неймовірною популярністю у сфері будівництва користується такий вид нерухомості, як дерев'яні будинки з бруса «під ключ». Таке житло все частіше знаходить своїх свідомих власників.

Які ж переваги та особливості спорудження дерев’яних зрубів «під ключ», ми сьогодні розглянемо більш детально.

  1. Основна причина, чому варто обирати будинок з дерева «під ключ», полягає в тому, що будівельна компанія здає замовнику повністю готове житло, в яке можна відразу заїжджати та жити.
  2. Економія особистого часу і сил замовника – будівельна компанія забезпечує виконання всіх робіт, і у вас немає необхідності займатися вибором і закупівлею будівельних матеріалів чи будь-яких інших комплектуючих, пошуком потрібних робітників чи контролем їх діяльності.
  3. Професійна будівельна компанія забезпечує якісне та злагоджене виконання усього комплексу робіт на будь-якому етапі зведення об'єкта. Всі працівники діють узгоджено, як одна команда, що забезпечує захист від можливих технологічних проблем при переході від одного етапу будівництва до іншого.
  4. Економія коштів за рахунок комплексного підходу до будівництва. Забудовник видає готовий кошторис на будівництво з урахуванням усіх витрат по матеріалах та роботі. Тому, замовник наперед може розраховувати на той чи інший бюджет по витратах.
  5. І ще один важливий момент, чому краще будувати будинок з бруса «під ключ», - це гарантія, що передбачається договором. При виникненні будь-яких проблем або ж невідповідності тим чи іншим стандартам будівництва досить буде звернутися до компанії-забудовника.

Сукупність зазначених причин робить будівництво дерев'яних будинків вигідним і досить доступним типом житла.

Будівельна компанія «ДеревоДім» займається зведенням дерев'яних будинків «під ключ» по всій території України. На сайті компанії максимальна готовність будинку визначається як комплектація «ПРЕМІУМ»- https://derevodim.com.ua/building/house .

Будівництво дерев’яного будинку зі зрубу «під ключ» включає в себе наступні етапи:

  • Проектування будинку відповідно до індивідуальних побажань та вимог замовника.
  • Заготовлення матеріалу для будівництва в умовах виробництва.
  • Виконання фундаментних робіт.
  • Монтаж «коробки» будинку з підведенням всіх запланованих інженерних комунікацій.
  • Здійснення внутрішніх та зовнішніх опоряджувальних робіт, при необхідності меблювання і установка техніки.

Дуже важливо, щоб об'єктом від початку і до кінця займалися одні й ті ж фахівці. Спеціалісти компанії знімають з власника всі турботи, що пов'язані з організацією складного будівельного процесу.

Вам необхідно лише затвердити проект та переконатися в тому, що він відповідає усім вашим запитам і передати решту завдань професіоналам.

Точну вартість метра квадратного для конкретно взятого будинку можна порахувати лише за наявності в замовника проекту та узгодження з ним усіх деталей специфікації на будівництво.

Компанія «ДеревоДім» виконує будівництво будинків з бруса «під ключ» будь-якої складності! Досвідчені фахівці компанії зведуть для вас якісний та надійний будинок швидко і за доступними цінами.

Замовити будівництво будинку «під ключ» можна зв’язавшись з менеджерами компанії або ж заповнивши форму на сайті.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також