Будівництво у горах: Закарпатський нардеп Горват знову "засвітив" свій телефон у ВP (ФОТО)

17
10

Народний депутат попросив голову групи "Довіра" Олега Кулініча не голосувати за закон 4461.

У мережі опублікували ще одне фото на якому можна прочитати переписку народного депутата з Закарпаття Роберта Горвата у групі вайбер "Довіра". Відповідні фото оприлюднили журналісти "Через плечо".

Згідно переписки, нардеп закликав не голосувати за законопроект, який захищає смарагдові мережі України, а саме заборону будівництва баз у горах.

"Народний депутат Роберт Горват, з групи «Довіра», родом з Закарпаття. Але йому плювати на природу і екологію рідного регіону, головне щоб можна було будувати бази в горах", - йдеться у повідомленні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
народ

кто его выбрал народным депутатом вот вам результат идут решать свой вопросы а не людей бардак когда уже это закончиться

ГП
ГОРВАТ ПРОДАЖНИЙ

ПРОДАЖНА ТВАРИНА

Ч
Чаба

То вун за вітряки пише! Вітряки то зло зруйнує пейзажі а ще і гроші з країни вакачає за зеленим тарифом!

Р
ромаріо

Кончена страна, при ссср нияки баз у горах не боло! На зароботки треба їхати у Дудінку чи Благовєщєнськ. Нічого туй шось робити. Ми скакуни і виборці зе-пороха проти лижних курортів, проти фішера, який лем експлуатує народ. Треба туй ушитко закрити і на родіну-мать. Там у людських умовах, плече до плеча з май шіковнов наційов? разбудовувати вялікую Четвйортомунєбивать!

К
Кузя

Най строять, правильно Горват йому пише. В Закарпаттю шахт з угльом ниє, заводи пару штук і то не в горах, най люди і там якусь роботу мають

І
Іван

Заборонити взагалі ходити в гори і ліс. Всі в мукачівський аквапарк.

Г
Горват

Лошара жирна

С
Семен

А ви хочете щоб туристи їздили куди? Туристи це робота і доходи н а ших людей.

П
пенсіонер

А кулініч починав свою карєру водій хлібовоза,потім вчився на складовщика, потім працював у росії був членом партії "Батьківщина", членом партії регіонів.Короче самі криси у Раді, які вирішують свої питання.наплювать їм на проблеми простих людей.

ІП
Іван Пальо

В смислі плювати? Най люди мають роботу, а не їздять жебракуючи по світу.

Читайте також