Будуємо Україну Разом: У Мукачево приїхали волонтери з усієї України

14
0

БУР — це культурно-освітній проект, який через волонтерство та подорожі розвиває серед молоді почуття довіри та відповідальності за свою країну.

У Мукачево БУР завтав на два тижні разом із волонтерами, що приїдуть з різних куточків України та Білорусії, Словаччини. Львів, Одеса, Харків, Київ, Франківськ, Житомир, Краматорськ, Черкаси, Тернопіль - це не повний перелік міст з яких представники активної молоді завітали в Мукачево.

Кому і де вони допоможуть у Мукачеві?

- На Панорама Фесті - то є добре місце звідки можна побачити місто як на долоні, волонтери вирішили зробити з легендарного місця оглядовий майданчик, де місцеві в пару з туристами змогли б просто приходити для відпочинку, та можливо рефлексії.
Сама панорама знаходиться в селі Кендерешів, перед церквою, стрімка дорога в гору.

- Центральна бібліотека- бібіолтека поділена на 2 частини Дитяча та доросла, саме у дворику перед входом у дитяче відділення було вирішено прикрасити стіну малюнком "Маленький принц", у дорослій ж частині будівлі зробити сучасний центр бук-кросінгу з поличками.

- Будинок ветерана АТО  м.Берегово - то є волонтерський об'єкт конкретної допомоги, там вони зносимуть перегородку та перероблять внутрішне оздоблення будівлі.

- Соціальний Гуртожиток на вулиці Писарєва 79, то є гуртожиток для малозабезпечених верств населення, волонтери взялися там допомогти в ремонті внутрішніх стін першого поверху, де в них знаходиться майстерня (освітня зала) для дітей.

- Одним з урбаністичних напрямків розвитку є мурали, наші волонтери під проводом професійних художників змінюють місто в кращу сторону.

Що зроблять для міста?

13 вересня
Відбудеться відкрита лекція від засновника феставилю Срібний Татощ Юрія Славік

14 вересня 
Зустріч з головним редактором першого прогресивного державного радіо Тиса-FM

18 вересня
Леція від пані Наталі та Арсена Чистякових "Самостійний Непал, як побачити Еверест без зайвих витрат"

23 вересня
Зустріч з Яриною Мельник з Ініціативи "Тепле місто"  Франківська, яка розкаже про кафе-соціальний проект Urban 100, та як воно міняє місто.

З приводу будь яких питань 0667481572 (Георгій)

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також