Будуємо Європу в Україні: студентам Мукачева розповіли про перспективи навчання в ЄС (ФОТО, ВІДЕО)

8
5

У великому залі засідань Мукачівської міської ради дискутували про євроінтеграцію, міжнародний досвід та енергетичну безпеку.

Зі студентами Мукачівського державного університету, активістами та журналістами зустрівся прес-атташе Представництва ЄС в Україні Давид Стулік, який вже майже 10 років працює в Україні. 

Спочатку для молоді провели презентацію діючих міжнародних прогрма ЄС, щодо пошуку роботи, навчання і стажування у країнах Європи. Дипломати закликали більш активніше брати участь у різних фото- та відеоконкурсах, які фінансує ЄС, шукаючи молодих та перспективних. 

За словами Давида Стуліка, Європу потрібно будувати у себе вдома, залишатись працювати на благо своєї країни і розбудовувати її, ефективно використовуючи міжнародний досвід. 

- У таких випадках я завжди повторюю слова президента США Джона Кеннеді, який говорив, що ти не повинен питати себе, що країна зробила для тебе, але що ти зробив для своєї країни, - прес-атташе ЄС. 

У розмові йшлося про загальні та регіональні програми ЄС, проекти за пріоритетними напрямками, з якими можна ознайомитись на офіційних медіаресурсах Представництва ЄС в Україні. 

До речі, сьогодні у Замку Паланок відкриють фотовиставку про єдність Європи та України

Коментарі

К
Костя

У країні працюють одні хабарники, чим вища посада чиновника, тим більш він вимагає, нікуди крім прірви, країна з такими управлінцями - патріотами не прийде. що то за психолог академік Максименко, який не знає що за хабарі в тюрму саджають? міністр освіти Лілія Гриневич повністю розвалила освіту в державі

П
ПТУшнику

Одна з достойних учениць Максименка С.Д., академіка психолога, докторант ректор МДУ Тетяна Щербан так само має самоповагу до себе, але не до посади керівника такого рангу, її емоційне відношення до себе переважає гіперболічно! напевно всі пташенята з психології успішно захистилися у цього директора інституту психології, може дослідимо конкретні прізвища???

С
соціолог

Де коментарі та зауваження з приводу 118 місця МДУ?? бажано пані ректорці Щербан розяснити на одному з телеканалів визначення рейтингом свого вузу, бо вже скоро аудиторії в МДУ зовсім спусштошіють.Це наслідок непрофесійного підбору керівних і викладацьких кадрів. Робити концерти і конференції при відсутності студентів (навіть і учасників) неприпустимо при сьогоднішньому високому і значимому впливу студентів, викладачів, на соціопростір Де ж обіцянки Івана Балоги і золтана Лендела коли валили Росула як конкурента Щербан Тетяни, що вони будуть допомагати заново після ректора Мигалини розгрібати "сміття", яке накопичилось. Корпус, по вул.Яна Амоса Каменського,обіцяний ексмером Ленделом З.З. привести до ладу ( в стилі євро) вже сам зруйнувався. При цьому аудитороії в корпусі на ц ій же вулиці у приміщенні педучилища по нормах не відповідають вимогам, може тому не намагаються збільшувати число студентів.

Н
наруд

се шо всіх кого могли на парах найти та отправили в ратушу мало посидіти замість уроків??)) капець то не мду а бурса якась)))

П
ПТУ

Каким студентам? В бурсе МДУ остались одни преподаватели на иномарках, один рабботник сказал если по 2-3 студента на паре ето очень хорошо, их вовсе нет, остались одни блатние учителя на 0,25ставки которие заплатили за свои чверть оклада ректоше т гоблику Вчера в Киеве взяли с поличним на крупной взятке главного психолога страни Максименка, которий написал докторскую дисертацтю ректор ще щербан тане за 50 тисяч зелених, тупой математичке , котрий решал все дела етой ненормальної старої деве, мама очень хотела чтоб переросли ребенок бил "ученой"

Читайте також