Будинок "Докі" неподалік кордону облаштований 4 спостережними вежами по периметру (ВІДЕО)

30
14

Протягом четверга, 16 листопада тут тривали ретельні обшуки та слідчі дії за участі прикордонників та військової прокуратури, інформує Світлана Ковбиця у сюжеті телеканалу ICTV.

Вона з журналістом побувала в рідному селі головного фігуранта справи про так званий приватний кордон на Закарпатті Великій Бийгані.
Саме тут і розташоване помешкання контрабандиста на прізвисько "Докі", і нагадує радше фортифікаційні споруди з 2 спостережливими вежами. Зауважимо, що Аттілу Горвата затримали також у четвер, але не вдома, а в санаторії "Карпати".

Більше в сюжеті телеканалу. 

Коментарі

Ч
Чингисхан

Ну, и какая падла будет еще вякать, что ГЛАВНЫЕ СЕПАРЫ на Доньасее?! Это еще цветочки. Как начнут вовсю заниматься наркотой в ЕС, Закарпатье второй Колумбией или Мексикой стнанет. А галичане так те вообще спят и видят себя под Польшей!!!

2
233

Це окраїна !!!!!!

1
123

Дали би в Артеміськ таку силу.......ганьба !!!!

GJ
Glas Josef-Magda

КОГДА СМЕЯТЬСЯ НАДО, 300 ЧЕЛОВЕК ВОЕННЫХ ,ГЕЛЫКОПТЕРИ ,БРОНЬЕВИКИ НА ОДНОГО ЧИ ДВОХ АРЕСТОВАНИХ!

НЖ
На жаль, права печалька...

Що сказати - на найвищому рівні ці речі робляться. А якщо ні - то грош ціна всім міліціянтам. Забрати їх зарплати і дати ..... А от кому? Медики - роками не беруть зарплати з карток; вчителі - алкоголіки і діабетики, державні службовці за копійчані зарплати і без бізнесу мають шалені статки і джипи від бабусь, Ну і як навести порядок? Дати зарплати міліціянтам...

F
faza220u

показуха и передел сфер влияния "теневого" бизнеса !!!!!! и все за деньги налогоплательщиков !!!!!!!!!

П
Пітьо

Вот говорить кореспондент ош "давно час з цією мафією покінчити" і тіпа сподіваються ош область позбудеться контрабандистув... А у мене вопрос, може ся треба позбути "донів" мафії тіпа Блюка і тоди дійсно не буде контрабанди цигарет, наркоти тай людей?! Ей, херня сесе короче, влада ся хоче попіарити та всьо, а таким ги Блюк і його окруженіє, і так не буде нич...

Т
Теорема

Злочинність в країні така.....наскільки Держава дозволяє їй бути.Значить дозволяє , бо.....Києв в шоколаді. Усі потоки та стрюмочьки несуться у столицю.

М
Місний

буде так само як з ужгородським метром у словакію, много шуму а пак нич

П
печалька

хто такий докі ? житель села бейгань. інша справа, хто його "криша"? бо якщо все так просто, то кожний житель села бейгань купив би собі метр кордону і жив би у своє задоволення. чому ця проблема існувала протягом стількох років? під чиїм крилом це все робилося? де були правоохоронні органи, як місцеві, так і столичні? де були прикордонники? зрозуміло, що все робилося і покривалося на дуже високому рівні. а докі, простий виконавець, станок для друкування "бабла". тепер все спишуть на шушеру, екс-еріку посадять, можливо навіть умовно, докі дусь вчинить самогубство у слідчому ізоляторі, і все закінчиться. прийде новий докі.

С
студент

рекламу Докі зробили, про кращу можна лише мріяти. многі політики про таке лиш мряють. Мабуть стане депутатом як став Блюу і інші сволочі із Закарпаття

К
колгозник

землі вздовж кордону оброблялись і при чехах мадярах і при совітах

У
уи

Во сколько обошлась спец операция ? сколько потерял бюджет? Не растрата ли это бюджетных средств ? кто может это проверить !

Б
Борка

Тепер його треба взорвати, чи шо? Це, тіпа із-за порушення архітектурних норм вся каша? Ландшафтному дізайну не відповідає.

Читайте також