Бухгалтера Іршавської міліції судитимуть за розтрату майна

9
3

Прокуратурою завершено досудове розслідування стосовно головного спеціаліста-бухгалтера Іршавського РВ УМВС в Закарпатській області за фактом розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення.

Встановлено, що головний спеціаліст-бухгалтер Іршавсьвого РВ УМВС України в Закарпастькій областф впродовж 2013-2014 років вчинила розтрату майна, шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення під час надання послуг щодо харчування затриманих, які утримувались і ІТТ та КТТ Іршавського РВ, на загальну суму близько 30 тис.грн.

Ця сума коштів була перерахована з держбюджету  приватному підприємцю, який на договірних засадах забезпечував гарячим харчуванням затриманих. Проте, ця сума у 3 рази перевищувала фактичну вартість спожитого затриманими особами, у зв`язку з чим державі було завдано збитків на  вказану суму, яка в процесі слідства повністю відшкодована, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

П
правда

любого перевірте бюджетнх організацій поліклінік, училищ, міліції, Всім можна знайти порушення по зловживанню та розтраті майна держави. Они разом з директорами , начальниками керівниками злодії

1
123

краще би було перевірити бивших, ніж теперішніх

К
Колега

Перевірте і бухгалтерів Мукачівського МВ!!!!!!

Читайте також