Буревій, що пронісся Закарпаттям, повалив понад 300 га лісу

25
5

Закарпатські лісівники почали підрахунок збитків від потужного буревію, що пронісся гірськими районами області ввечері 17 вересня.

Як повідомляють у Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, за попередніми підрахунками, внаслідок негоди було повалено понад 300 гектарів лісу.

— Тільки у Великобичківському та Ясінянському лісомисливгоспах буревій повалив понад 250 гектарів лісу, які треба розчищати суцільно. Щодо даних по Тячівщині, то шквальними вітрами повалено майже 50 гектарів лісових насаджень, які піддадуться вибірковим рубкам. Ще три лісгоспи проводять підрахунок пошкодженої площі лісових масивів, – розповіла речниця Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Юлія Давидова.

Дивіться як шквальний вітер повалив дерева в 4-х районах. Тоді без світла залишилось 31 населений пункт. Найбільше постраждала Рахівщина, там повалені дерева, школи та лікарні без даху.

Дивіться також: Штормове попередження: Сьогодні на Закарпатті знову очікується дощ та грози

Коментарі

Ч
чинадієво

та там хоч є ще що ламати, а в Мукачівському лісгоспі скоро будуть поля а не ліси, все банда вирізає і продає під кришов влади. Доскакалися прості жебраки.

В
вiталька

300 га ? Бгггг, угу, поламав, акуратно порізав, склав у вагони і послав у Венгрію. Бггггггг, се, пи----дец панове, вот які у нас буревії.

М
мкчв

Се усе комусь на руку.))) 50 поламало, 250 помогли поламати.

НФ
Наша файта))

Боженьку шо буря дерева поламала)))

К
Кріль

Но чи свині біля корита? Виріжуть кусок ліса , потім вітер вривається і валить дерева, і готові міліони в карманах- ліс (тіпа )поломаний, ніхто ні причому . Тут і вілли, джипи, квадроцикли чиновників!!!

Читайте також