Бушко, Ланьо, Ковач та Пацкан взяли з бюджету компенсацію на житло

12
11

Закарпатські нардепи, які навряд претендують на статус нужденних опинилися у списку 120 нардепів Верховної Ради, які у другому кварталі цього року отримали з державного бюджету компенсацію для оренди житла або винайму готельного номера.

Про це повідомляє офіційна газета Верховної Ради "Голос України".

Зокрема у списку всі троє мажоритарники-регіонали - Іван Бушко, Михайло Ланьо та Василь Ковач, а також ударівець Валерій Пацкан.

Мукачево.Net

Коментарі

1
112

до чого свобода нас довела люди

І
іван

СВАЛЯВА унас уже е один ЛАНЬО це ООООССЕЕЛ прийшов до СВАЛЯВИ І туй приберае і накладае на то руки що йому любиться і вратові подогнав ВОВЧИЙ озера ТАКІ БАНДЮГИ стали бізнесменами щоне можна дивитися от вам і ОООООООСЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ А ОКРУЖНА ЯМИ ДО КОЛІНА ПАНЕ ОСЛЕ ЗАЖИНИ ОТЬ ГРИЙДЕР ТИ ПІІІІІІДР ЕДЕН ТА КАМЙОНЩИКИ ПОПРОСЯТЬ ЗДОРОВЯ А ТАК МАЕШ У ДРУГИЙ БІК

В
виборець

Верховна Рада це законотворчий орган, тому там потрібні професіонали юристи та економісти, підкреслюю, тільки ті, що справді професіонали. Хто з вищеперерахованих панів юристи чи економісти? Чи може в них якась інша спеціалізація?

М
марта

Бушко, Ланьо, Ковач та Пацкан взяли з бюджету компенсацію на житло. Пак чого їх у АТО не забирають. на власному примері показали би што для народу зробили

Ю
Юрко

Люде! Тать самі сьте їх убирали! Ко за 100 грн. ко за 100 гр. паленки. Шосьте хотіли то і маєте, на то і заслужилисьте. І нішо ревати, а їм типир треба ті гроші одбити шо вам давали та й іще дашо заробити.

К
крк

То вже п-ц , кіть їм не устає&&& на тілько бути егоістоми і лицемірами , най їм буде...це означає допалися до власти , "їм пох-й"

I
ilya

ot szuki yobanniye!

9
911

Даже не знаю,как это комментировать. Жлобство и лицемерие чистой воды. Сделайте себе короткий номер на который вам помочь можно,буду вам смс-ки слать.

С
свідок

Не знаю за інших, але особливо дивуватися тому, що В.Пацкан з «Удару» отримав з державного бюджету компенсацію для винайму готельного номера, - точно не варто. Цей чоловік «у боргах, як у шовках». Набравши грошей на Київ та наобіцявши місцевим «фатьовим» «гори і доли», В.Пацкан поки що спромігся лише на призначення свого родича транспортним прокурором та й то, через тиждень, цьому «пасажиру» спалили джип... А час іде. Хлопці нервують. Тому Валєра вдома вже не показується. Навіть на передову періодично їздить, щоб не брати телефон…

/
///

Не миригуйтеся, люди добрі! Се вони взяли для покупки берців,бронежилетів та шоломів, бо йдуть добровольцями на схід.

7
777

цих п*дарів відіслати на схід, нехай воюють!!!

Читайте також