Бушко впевнений, що Балога і Ко - не конкуренти для нього та Ледиди

19
10

Про це перший заступник голови обласної організації Партії регіонів заявив у вівторок, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації партії.

— Ніякого конфлікту між Партією регіонів та «Єдиним центром» нема і бути не може. Не може регіональна партія, що базується в одній області і має підтримку 0,7% виборців, диктувати свої умови партії, що при владі. Це абсурд.

Не бачу причин для істерики у тому, що найсильніша на сьогодні партія — Партія регіонів — має у своїй команді достатньо сильних претендентів для участі у виборах до Верховної Ради.

І взагалі, в країні триває нормальний процес — «політичне дорослішання». Не всі виявились готовими до цього, але час назад повернути не можна. Наступив момент, коли у великій політиці не залишилось місця дрібним політичним партіям. З політичної арени їх витіснили більші партії, які користуються підтримкою більшої частини населення країни.

Вважаю цю тенденцію позитивною, оскільки регіональні партії частіше за все відстоюють інтереси не своїх виборців, а фінансових груп, які їх спонсорують. Крім того, більшість регіональних партій призводять швидше до розвитку сепаратизму в регіонах і до розпаду країни.

Нагадаємо, що на останній місцевих виборах на Закарпатті переміг саме Єдиний Центр. Партія регіонів зайняла друге місце.

Коментарі

Q
QQ

В Мукачеві крім Балоги не має жодної людини яка за характером та за рівнем розкрутки може стати реальним кандидатом. Но якщо тепер команда політтехнологів взялася б то мож розкрутити лише Іванча В.В. – молода, перспективна, розумна людина яка може швидко мислити та комбініровати . за нього я би проголосував.

Q
QQ

Підґрунтя таким заявам та заявам про виграш у всіх 6 мадоритарних округах може бути, якщо балога і компанія вступає в ПР то висування реально буде 6 кандидатів по мажоритарні від ПР. балога, петьовка, кріль, мошак, бушко, деркакч вот і всі висунуті від ПР і всі отримають оргазм.

ОГ
Овощів геть

А ви шановний не памятаєте як ваші князьки вчителів та медиків залякували на місцевих виборах? думаєте цього ніхто не забув? Так! НЕЗАБУЛИ! І людям соромно примусово в патію ПРокляту вступати, але роблять це, щоб роботу невтратити бо у них сімї! А у вас що? ананас мабуть! Ви любим способом хочете залишитись при владі щоб і надалі деребанити простий, добрий, совісний Закарпатськи народ! ХУСТ - ІРШАВА -Тячів ЗА опозицію!!!

ПР
Підкарпатський Русин

у цього чоловіка не все з головою впорядку, він називая партію ПРдунів найсильнішшою... а ні балога, а ні ви ПРидурки, у жодному з 6 округів області не переможете! Фіг вам!

В
Вуйко

УРА! Є шанс у опозиції, якщо єцуни і пердуни почнуть між собою в області конкурувати, але біда - в краї не має фактично опозиції, всі так звані політичні осередки під Балогою. Виключення лише складає Ратушняк

ДТ
до туре

Партія Регіонів також скуповула голосчи в Перечинському районі в с. Вільшинки теперішній діючий голова ради давав по 500 гривень за голос. А ПР щось стала дуже борза в області :), цікаво чому?

T
ture

стаття вийшла непоганою, однак чомусь в джерелі, звідки поширена інформація статті вказано тільки прес-службу ПР, а чому сайт не додає себе у джерело, адже останні два речення в статті - "Нагадаємо, що на останній місцевих виборах на Закарпатті переміг саме Єдиний Центр. Партія регіонів зайняла друге місце."- точно додані від мукачево.нет

П
пішта

А ко такий сись Бушко.Балогу знау, Петьовку знау , Кріля Знау, а от Бушка не знаю.

О
ой-йой

QQ - ти фаєн ворожиш, лем бізівне буде тото так ги коли у єнному кабінеті пару фатьовів за погарчиком вина умудрувуть)

Q
QQ

Щоб балога програв вибори в мукачево можливо лише з деструктивним розподілом округів а саме: починаємо розподіл з мукачівського округу так щоб його не стало під кінець розподілу, ділимо місто з районом вмісті на 5 частин з однаковою кількістью виборців +- 28 000 осіб. (маємо зробити 6 округів в яких +-155000 вибрців). Перший приклад : Даємо до ужгородського округу 28000, а від ужгородського передаємо частину в перечинський берегівський. До перечинського теж даємо 28000 від мукачівського, до іршавського теж даємо, та до берегівського. Окремо робимо округ свалявсько- міжгірсько- мукачівський-рахівський, та тячівський но це далі математика звідки куда перекидаємо села –це дуже стисло… може виникнути питання а толку якщо 28000 і так в кожному окрузі прихильники балоги- толк 1. Явка в середньому буде 60% - уже лише 16800, в цих 16800 одна третина проти балоги, плутанина в місі та врайоні з кандидатами заберуть ще 10%, піар на рівні обговорення та реклам повністью запутає населення ітд…

Читайте також