Бушко зрозумів, що бовкнув зайве і спихнув усе на прес-службу

4
9

За інформацією на офіційній сторінці нардепа у Facebook, розтиражована в інтернеті «заява» Бушка про ймовірність позбавлення мандатів «регіоналів», які нібито виступають проти асоціації з ЄС – звичайна провокація конкурентів-невдах.

Також у нардепа пригрозили, що він звернеться у відповідні органи, щоб з’ясувати джерело поширеної в соцмережах дезинформації.

Інша справа, що інформація про заяву нардепа Івана Бушка була поширена від імені його прес-служби не у соцмережах, а на національних сайтах.

Нагадаємо, що у суботу від імені прес-служби нардепа була поширена інформація, в якій нардеп закидає президенту Януковичу невиконання його передвиборчих обіцянок.

Коментарі

1
123

Бушко нічого не бовкав. Ніякої заяви не давав. У його словах давно прстежувалася чітка орієнтація нпа Європу, тут і говорити нічого. А те, що ви неперевірені дані тиражуєте - то вже ваша проблема як журналістів. Але ви знали що робили. Бо завгосп вас поставив до відома. Правда?

П
Політолог

Як хтось не хоче принизити Жаливу вле то одна людинв у ПР яка може пояснити їх дебільну політику.

П
Піарникам

Дуже гарний піар, в якому Бушко виступає дебілом. :) Хоча він на нього і схожий.

А
Антон

Від імені PR-шиків Бушка щиро дякуємо ЄЦовським ЗМІ за те шо вони безкоштовно піарять його.

7
777

Так була заява, чи ні? Жалива - не в рахунок. Собака гавкає, а караван йде. Його думка тотожна душевно хворому. Будь хто може в цьому переконатися, почитавши недолугі коменти. А тут потрібно говорити по-темі. Просто так у нашій країні навіть котята не народжуються. У всьому є підтекст, інша справа, чи він адекватний. Простачків завжди використовували в політіграх, хто купився - просто дебіл. Але це песональна біда дурня! Не варто звертати уваги... У нас таких політиків "на годину" - хоч пруд пруди. Я вірю, що міг бовкнутив чисто з подачі зверху, бо до політичної мудрості, просто так, з темного чи контрабандного бізнесу - великий шлях, а радники і прес-секретарі нині нікчемні, бо невчені і працюють за копійки. Треба мати розум, щоб не економити на головному. Але це окрема тема. Смішно, але, як сказав досить корумпований мент Куриця, "кого обрали, по тому й ходіть"!

Л
лрлрл

Микола Староста(Жалива) значить жалива,за його ж словами,постійно піарить усіх Балог,бо на його сайті лиш про них і мова

І
Ілля

Коли вже до таких як ви писак закон добереться?! Бовкнув, карлик.. Це якраз слова для тих, хто гідно робить роботу і неупереджено подає інформацію, як того вимагає професія. Що ж, викурені балоговими грошима мозги усе пояснюють. але те, що ви тільки балів додали Бушку, як не хоті напакостити - це факт. и показали його сильним політиком, який не боїться висловити свою думку, яка різниться від курсу керівництва. Йому лиш подякувати вам лишається)

МС
Микола Староста(Жалива)

Думаю за Бущком не "заржавіє".

МС
Микола Староста(Жалива)

Заяви ніякої не було,все це придумали балогівські піарщики, але вони тупорилі тому, що тільки зробили Бушку піар.

Читайте також