"Бути сильною": Мукачівка Мирослава Вербищук презентувала нову пісню (АУДІО)

12
1

Днями, молода співачка з Мукачева Мирослава Вербищук опублікувала у мережі запис своєї нової пісні "Бути сильною". Трек настільки сподобався слухачам, що його тепер крутять по місцевому радіо.

Дівчина розповіла редакції Мukachevo.net, що написала цю пісню давно, близько 2-х років тому, але лиш тепер наважилась її оприлюднити.

— Основною думкою пісні є не стосунки між хлопцем та дівчиною, а в першу чергу про відношення та повагу до самого себе. На щастя, чи то, на жаль, не всі мої пісні є автобіографічними. Я люблю видумувати сюжетні лінії, долю героїв, які заплутались у життєвих подіях. Напевно, головною ідеєю цієї композиції є віра в себе, і те, що любов є ліками від всіх негараздів, — розповіла Мukachevo.net Мирослава.

Молода співачка зізнається, що у її музичному арсеналі є майже десять пісень, проте не всі вони завантажені у соціальні мережі.

— Звичайно, я хочу й надалі писати і продукувати власні пісні, але одного бажання нині замало, потрібні ще й капіталовкладення. А головне, це реакція слухачів на мою творчість, для мене дуже важливо, чи подобаються мої пісні людям)) не хочу перетворитись на штампувальну машину, аби щомісяця "клепати"нові пісні. Як на мене аудиторію треба завойовувати не кількістюь композицій, а їхньою якістю, — поділилась Мирослава Вербищук.

Пропонуємо послухати цей трек від VERBA "Бути сильною":

Коментарі

I
Igor

Молодець! Продовжуй в тому ж напрямку!

Читайте також