Били і били: мітингувальники під Радою добивали поліцейського навіть на землі (ВІДЕО)

12
12

Агресивно налаштований натовп не міг зупинитися і продовжував бити хлопця, який навіть не встиг захистити себе.

Відео побиття правоохоронця на своїй сторінці у мережі Facebook оприлюднив перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

Як видно на відео, люди знімають з поліцейського захисний шолом і починають просто бити його. Колеги вступились за хлопця, але той вже встиг отримати різні травми. 

Ударивши поліцейського, агресивно налаштовані люди продовжують завдавати і після того, як він упав.

Днями, до речі, Парасюк влаштував бійку з Гелетеєм під стінами Ради. 

Коментарі

Я
Я

Вот вам і Порошенко

О
орп

Ось до чого призводять майдауни...

.
....

всі помиляються лично я еліти невижу

Д0
До 09:49

Звісно що Павличко,Драч,Щербак,Костенко,Мовчан для вас не являються елітою.Але ці великани із величезним життєвим досвідом не помиляються.

Д2
до 21:26

Тобто, з дозволу письменницькоi єліти, понтiв бити можна? А якщо, пiсля вбивства Бузини, сучасна украiнська письменницька єліта для мене не авторитет? Що робити? В кого спитати дозволу бити правоохоронцiв?

1
1454

Чим сильніше затягується зашморг на шиї народу, тим більше вони ненавидять владу і їх представників. Так було, є і буде завжди.

ДС
До Сергій

Сєрий,товди мєнти били студинтів.Проти власти шлєпера виступив цілий Київ.Сьогоднішні маски шоу київляни не підтримують.Бити лежачого не припустимо.Сьогодні українська письменницька єліта дуже різко виступила проти дій Саакашвілі і інших.

П
Петро

Це Україна.Слава Україні!

С
Сергій

А тепер пропоную відкрити гугл і пошукати відео за 2014-й рік, як заживо палили правоохоронців, як їх камінням і бруківкою закидували, як в них стріляли з пневматичної зброї, як їх били металевими прутками, як бити толпою. Що забули вже? Тоді ж ви це називали "мирний протест". Самі же навчили...

Р
Роберт

Всіх суддів депут жтдів вішати

П
Петро

Не надо забывать, народа больше, чем полиции.

P
PASHA

Рахую що цих нелюдів та їх ватажків що зробіли таке з копом треба позбавити волі воні немали жодного права вчиняти такий поступок. коп просто ніс службу

Читайте також