"Час Х" для Погорєлова настане вже завтра

10
4

Справа в тому, що саме завтра, 24 лютого скликаєтеся сесія Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, мер сам попросив депутатів розглянути питання довіри чи недовіри йому. Але, що цікаво, є інформація про те, що мер у зв'язку з цим почав підкуп депутатів ужгородської міськради.

Активіст Андрій Ганусич з посиланням на опозиційних депутатів, стверджує, що мер спробував підкупити їх, щоб не голосували за висловлення недовіри йому. Разом з тим нагадуємо, що громада Ужгорода вимагає позачергових виборів в тому числі і на місцевому рівні. 

Коментарі

І
Інсайдер

Це дезінформація. Сесія відбудеться, як оголошено погореловим - 27-го. пр + єц + пара колишніх партійців батьківщини змовилися створити коаліційно-корупційну більшість. Корупціонера івана волошина призначать секретарем ради (читай: смотрящім за погореловим), всі інші залишаться на своїх місцях і будуть далі дерибанити землі і бюджет. На Майдан начхали. В опозиції до мера залишається Буланов і частина Батьківщини на чолі з Шафарем (тому про нього розпускають сморід єцовські ЗМІ).

У
Ужгородець

Це ти марно робиш Балога. Віктор. Це твоя людина яку ти сплавив в ПР зараз знущаешся. Такий ти є. !!!! Бог тобі суддя!

Wolf до Сашко

іди нах* проститутка медвечуківська!!!

С
Сашко

В Україні не революція а воєнна інтервенція США і Германії, на київських вулицях є не тільки мирні демонстранти але і боєвики, і дальше буде відбуватися геноцид українського руськомовного населення - уже і відбувається. http://www.youtube.com/watch?v=8zi1oyftb7A http://youtu.be/2yg1rXMSjFk

Читайте також