Час робити лазерну епіляцію

18
0

Лазерна епіляція вже довгий час залишається найпопулярнішою і затребуваною послугою в косметології. Даний метод назавжди вирішує проблему, пов'язану з небажаним волоссям на обличчі й тілі.

Діодні лазери видаляють волосся, роблять шкіру гладкою, а пацієнт при цьому не відчуває болю і ніяк не ризикує здоров'ям.

Геть зайве волосся!

Лазер раз і назавжди видаляє волосся, яке вросло в тіло, справляючись з цим завданням легко і просто. Серед всіх процедур, пов'язаних з видаленням небажаного волосся лазерну епіляцію сьогодні називають найефективнішою.

Кращі фахівці проведуть детальну консультацію, відповівши на всі питання, пов'язані з перевагами і особливостями процедури.

Лазерна епіляція популярна не тільки серед жінок, а й у чоловіків. А все тому, що даний метод має безліч переваг.

Серед послуг, які Предоставляютя при лазерної епіляції, варто виділити наступні:

  1. Глибоке бікіні.
  2. Пахви.
  3. Гомілки.
  4. Ноги повністю.
  5. Верхня губа.
  6. Біла лінія живота.
  7. Передня поверхня шиї.
  8. Руки до ліктя.

Все Вищезазначені послуги можна замовити, попередньо записавшись на прийом за допомогою сайту: https://l24.com.ua/.

Як готується до процедур

До лазерної епіляції потрібно серйозно готуватися, Дотримуючись певних правил. Так за 10-14 днів до процедури заборонено відвідування солярію, а також будь-які загар, якщо промені сонця - прямі. За 2-3 тижні до процедури не можна робити ніяких друге депіляції. Винятком є тільки гоління. За 3 дні до і 3 дні після процедури потрібно виключити користування лосьйонами і тоніком, які містять спирт. 14 днів до сеансу заборонені антибіотики, які стосуються тетрациклиновой групі і препарати фторхілонового походження. Перед процедурою необхідно ретельно вибрати епіліруемой зону, не наносите на неї кремів і дезодорантів. Обов'язковою є дотримання рекомендованого лікарем графіка і друге правил, пов'язаних з проходженням процесу лазерної епіляції.

Метод роботи

Лазерна епіляція є неінвазивної процедурою, що виключають пошкодження шкірного покриву. За допомогою світлових імпульсів, які тривають НЕ більше частки секунди кожен, відбувається повне поглинання меланіном і безповоротне видалення волосяних фолікул.

Глибина проникнення діодного лазера в шкіру - не більше 4 міліметрів, що допомагає повністю зруйнувати цибулини, розсіюючи імпульс.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також