Частина бійців 128-ої бригади опинилися в кільці під Рідкодубом - дружина солдата

10
17

Тут розташовані 2 блок-пости 15-го ужгородського батальйону.

За словами дружини одного з військових, яка розмовляла з чоловіком близько 11:00 вівторка, 3 лютого, ситуація з самого ранку почала стрімко погіршуватися.

На основний штаб 128-ої бригади терористи пішли в атаку танками, відтіснуюючи основні сили українців. Одночасно, за підтримки артилерії терористи почали відсікати українські блок-пости, оточуючи окремі формування українців.

Зокрема, так потрапили в кільце бійці 128-ої бригади під Чернухіно.

Мукачево.Net

Коментарі

Ш
Шонi

Угорський Парламент в ультимативній формі зажадав від уряду України не закликати етнічних угорців на війну, в іншому випадку буде відключений газ для України.

ДВ
для Васі та Лося

Відкрий карту та дивись нижче дебальцево Лось, Зотову не чіпай ! По доброму пишу ! Бо за роги повісимо !

В
Вася

ІДІОТИ! Перед тим як постити фейки подивіться на карту - Рідкодуб знаходиться на границі з Харьківською областю.

3
345

Правильно кажете іменно знищити народ, то ж велика економія не треба платити ні зарплати ні пенсія! Яцик з Порохом паски затягують смертями людей! Треба вже давно відокремлятися від цих долбойобів!!!

M
McMurphy

Близько 13 години колона з восьми цивільних легкових автомобілів і двох мікроавтобусів намагалася виїхати з Чорнухине за наданим гумкоридору. Колона була обстрелена бійцями батальйону нацгвардії імені Кульчицького зі стрілецької зброї. В результаті терористичного акту перший автомобіль загорівся разом з розташованими там цивільними людьми, загинуло 5 осіб, інші змушені були повернутися назад у Чорнухине

Й
Йоні

Треба якось отділятися от вільної україни, бо з сив пропащов странов ми на путь не уйдиме

L
loci

давно пора на киев іти!спитати чого влада хоче?винищити весь народ!

М
Марiя

Ну зробіть що-небудь, щоб врятувати наших хлопців з Закарпаття, нехай воюють галичани зі Львова, поверніть рідненьких хлопчиків.Благаю врятуйте!

ДЖ
для Жахи Закарпаття

За яку вiдповiдальнiсть ти говориш? То вас,паскуд ненормальних порошенкових, треба до неi притягнути. За неповний рiк ви,психи свiдомi, зруйнували краiну. А тепер ще й кожен тиждень на Закарпаття йдуть гроби. Будьте ви проклятi паскуди майданнi..

7
77

чуєш ти недоправку!!! йсе сайт де люди пишуть правду за нашу владу й обстановку в країні. а йся война через таких як ти йобнутих укропів якіби лем воювали а вреалі та нам на закарпаття каждий день везуть 200тих... вас розстрілювати треба порошенківських чмошників!!!!!

ЖЗ
Жахи Закарпаття

Це Сепаратистський сайт №1 на Закарпатті. Видаляють проукраїнські коментарі і залишають читати антиукраїнські. шкода адмінів, переноси на сервера інших країн не спасе від відповідальності.

5
555

хлопці благають відвести їх назад бо ппц не має чим виїхати назад всю техніку побили люди робіть щось!!!!!!!!!!!

Х
хайзенберг

За кого Русини вмирають? Це геноцид Закарпатського народу!

К
Киiв

Пора киiв розбирати по цеглинi. Хлопцям пора спитати в столицi за що вони це все терплять.

А
Анета

Нашим бійцям давно пора розвернутись і піти на Київ ! Це ганьба. зневага до людей , цинізм посилати під гради наших дітей , а своїх синочків запроторити в депутати. За які заслуги ?

A
Asd

А дальше у адміна більше роботи,удаляти коменти

7
77

за цей тиждень: котли: дебальцево, чернухіно, рідкодубом..... що дальше?? загибших в наш край везуть вже десятками.............. що буде завтра тоді? ?

Читайте також