Частина Мукачева сидить без води

7
41

Сьогодні, 26 травня з самого ранку жителі окремих мікрорайонів Мукачева помітили, що вода з крану не тече.

Як повідомив Мукачево.net головний інженер міськводоканалу Анатолій Жук, зловмисники зламали одну з головних засувок на магістралі, що стало причиною відключення води.

Наразі води нема на вулицях Закарпатська, Духновича, Івана Франка, Горького, та в мірокрайоні Доси.

На місці працює міліція. 

Водопостачання обіцяють відновити до вечора.

Коментарі

В
Віталя

А мер скаже, що то не його діла. Як робили онлайн конференцію то мер майже на всі питання відповідав: я не при ділах, це не моя компетенція - нах... такий мер! То з нього такий мер як з того цигана(крадуть же!!!)

M
Mulidran

Не знаю, як то мож украсти іржаву задвижку, на котру треба дас 3-4 слюсаря із інструментом...із даяков переноснов болгарков вать як?))

ТЄ
то є то

2 Sweik J.,я, 123: якщо бачили що цигани крадуть, то чому не зателефонували в міліцію? Мобільник ж у кожного є. А якщо не бачили - то менше трави куріть. Крадуть зараз всі. Залиште циган в спокої.

SJ
Sweik J.

Цигани крадуть люки і задвижки. Їжджу на біціглях по варишу, вижу, то тут то там пропадають люки, а пару днів тому іще були. То циганська робота. Як писала Mukachevo.net, у циганському таборі ни у кого не є лічильника на воду. А водоканал не може там навести пОрядок! Загальні витрати води списує на всіх абонентів, удсіть і наші завишені тарифи на воду. Please!

ВС
Відвідувач Сайту Мукачево.нет.

на вулицях Закарпаська - це нова назва ???

Ж
Женька

На Верді відключили воду ще вчора о 21.00 і тільки сьогодні в 20.30 воду включили. Але в обід приїхала машина з водою і трохи можна було набрати воду. Але це не вихід. А коли звонили в аварійну водоканалу то казали що води нема із-за прорива труби між желізною дорогою і меблевим комбінатом, що там вирили котлован і він повний води. То де правда?

Р
росвигово

хтось за Росвигово згадував......У нас з водою проблем немає(на щастя)Навіть вночі на першому поверсі досить сильно з крану тече.....

MK
Mr. Kukuruzo

тать пак "єліта" :)))

ОП
Олександр Попович

Тут питали "де наш мер". Годину тому був помічений на концерті угорської опери в Ужгороді.

1
123

В ДОСах дали воду. p.s. А разве у нас коммуникации водоканала не охраняет хотя бы дед с берданкой и солью? Или это не стратегический объект?

D
dyr

Так Бегей керує. Як про_рав тепломережу таке-ж буде з водоканалошом. Коли монтували у Росвигові фільтри, Запотічний з Федотовим обітцяли цілодобове постачання води по всьому місту. Але...

E
Edo

На Берегівській вже з'явилася!!!Ура!

З
Засранець

Туй кось не має, чим помитися, а у декого вже й нема чим гівно в унітазі зливати. Йсе до понеділка будуть какашки збиратися в толчку?

С
скорпіон

Центральна частина міста без води.Їсти приготувати нема на чому.Оперативність Водоканалу На високому рівні.За цілий день можна було знайти і замінити задвижку!

Г
гость

Лермонтова

А
а

Вобще вже охреніли чи шо ? заслонку вкрали? ідіоти а помитися люди після роботи ? а банально щось зварити поїсти? уроди, руки вам повідламувати.

1
123

на Ілони Зріні вода пішла

С
скорпіон

Води нема у центральній частині міста.За цей час могли знайти задвижку і замінити

.
...

На Берегівській теж немає...

#
#

Який ще вихiдний, коли аварiя??? I чому тема не на головнiй сторiнцi? Мабуть, тому що в Росвиговi з водою ок?

С
скорпіон

Води немає в цілому центрі.Задвижку за цілий день могли знайти і замінити.Їсти зварити ніначому.Оце оперативність Водоканалу.

S
super8

ура-а-а-аааа вода-а-а-ааааа :)

ЖМ
Житель Мукачева

Ще не відомо цигани це чи не цигани наробили біди, але якщо вони, тоді я розумію чому Гітлер їх так не любив. Ось уявіть собі (а можливо хтось був і свідком такого), що декілька циган зїлися на "білу" людину. Що буде? Всі "білі" люди будуть вдавати що не помічають цього. А тепер уявіть що "біла" людина щось не подилила з циганом в "Борок Телепі". Не треба пояснювати, що жоден циган не відвернеться в бік ніби нічого не відбувається? P.S. Воду сьогодні не чекайте. Від хорошого знайомого довідався, що сьогодні виправити проблему не встигають. Завтра вихідний. Можливо в понеділок ввечері.

M
Mulidran

вул. Шевченко, з ранку немає води (тіпа ДОСи?). Електрики тоже небожата, майже кожен тиждень одключають...Чинь всі друти позгнили нараз внєзапно...)) Слава Золі, слава Вітьові--і нашому і Йони Ковачу!!

9
911

Сколько себя помню,всегда с тем что касается водоканала были проблемы...откровенно надоело уже...

Н
незнайомка

надіємся шо сьогодні дадуть

А
Алекс

На вулиці Недецеї також нема води ))) Коли її чекати ??

Я
Я

123 Яка компенсація?!? Я Вас прошу.. Та ще й від водоканалу.. Сцуко, що мириги беруть ня!

1
123

Вечер уже наступил, а воды нет.. Интересно, если включат, как же нам компенсируют те часы, что украли из графика??? Может день не будут отключать? Ой, радость...Хотя, вряд ли. А милиции стоит заняться цыганами, что воруют железо на металлолом, достали уже - возле 16 школы посреди тротуара люк украли - ноги можно поломать, не говоря о тех люках, что по обочинам проезжей части, там велосипедисту не проехать без травм.

Я
Я

Билять, таки сцуко! Я б руки поламала тим, хто залізний кран отой вкрав, й хребет би зломила тому, хто купує крадений металобрухт. Кажуть, що то цигани! Билять, убивати їх треба! Й води до вечора не буде, не роз"їжджала б машина по мікрорайону з водою.. Люди, тримаймося..

Н
незнайомка

У нас теж вода сьогодні була з 7,00 по 7,45 а потім ........ Ще вчора вечером дали воду не до 22,00 а до 21,30 хоча то пів години але за цей час можна дітей помити які на вулиці бігають до останнього

X
xXx

Анатолій Жук уже можно было за это время починить !!!

*
*****

Сцуко!!! Ми живемо посеред Сахари, а наш аксакал клав на все.ВОДА УШЛА ИЗ НАШЕГО АУЛА!!! Бляха - то її нема, то її забагато (повінь) і постіно хтось обісреться! Дуже цікава ситуація-на вул. Берегівській вода зранку була як по графіку,а о 8.50 перестала текти.То що,зловмисники ламали ту засувку у білий день?!Що за дурниці?Мало того,що воду подають по якомусь дебільному графіку кілька годин на добу,та ще й відімкнули взагалі!Хай мені хтось з Водоканалу прийде і покаже,як з малою дитиною жити по графіку,а іноді і без води!!!

Т
тина

на вул.гоголя теж води немае

Н
незнайомка

вул.Індустріальна без води

1
1

вул. Коцюбинського

Ч
Читач

в.Верді, не бул оводи в обід.

Г
гость

А на окружній вже тиждень,як украли всі каналізаційні люки! І де наша міліція, де наш мер (ленточки перерізае?)? Поки хтось не впаде, пальцем не пошевелять!

РМ
Редакція Мукачево.net

Додавайте у коментарях, на яких вулицях ще нема води

Я
Я

Очень сильно сомневаюсь что к вечеру включат. Достали уже, пора сваливать с этой сраной страны.

Х
Ха-Ха

У вас інформація помилкова,або не пона хО хО ще на декількох вулицях нема води...

Читайте також