Частину Ш. Петефі в Мукачеві вимощують бруківкою (ФОТО)

8
10

В місті почали ремонтувати дороги – і все через сприятливі погодні умови. Так, працівники ТзОВ «Агрошляхбуд» оновлюють вулицю Шандора Петефі.

Дорогу вимощують бруківкою, облаштовують тротуари, ливневі системи. Як проводять роботи інспектував заступник міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтачук. Він повідомив, що з міського бюджету на оновлення дороги виділено 832 тис. гривень. Водночас акцентував увагу на недоліках в роботі – в першу чергу якості укладання бруківки. Недоліки буде усунено підрядною організацією.

Нагадаємо, мукачівські комунальники взялися за ливневі системи.

Мукачівська міськрада

Коментарі

Ж
житель

Ремонтувати дороги потрібно всюди. Там еа Петефі така дорога було,що проїхати неможливо. А ремонтувати її почали ще з вересня минулого року, так що цікаво коли закінчиться цей ремонт

Ч
Черьомушки

Вам не здається, що влада знову наступає на граблі? Чи Андрій Вікторович не дбає про свою репутацію? Скільки людей живе на тій нещасній вулиці, і скільки людей поряд у поверхівках? Хто на виборах дає більше голосів - багатоповерхівка чи приватні будиночки? Тут і дурню зрозуміло, якщо кладуть бруківку, значить живе хтось впливовий. Лиш ті, хто кладе, думають що люди тупі і нічому не навчилися. Кладете бруківку собі? Окей, але хоч не піартесь на тому. Бо дико на це дивитися.

О
окружна

Владі Мукачева потрібно думати головами а не одним місцем! Спочатку ремонти повинні проводитись там де багато людей ходить на роботу, мами гуляють з дитячими візками, а не там де проживають боси,та інші впливові особи. Це в першу чергу проблемне питання з р-ну Окружної це пішохідна доріжка по набережній до центру міста, тут у дождьову погоду можна хіба що пропливти, Я надіюсь що так звана "влада" зверне увагу на таке зауваження,

У
Українець

Треба бути депутатом, чи просто в міськвиконкомі робити, аби коло хижі поклали брущатку а не асфальт? Ко знає?

V
Vasia

Я там живу дуже класно викладують!

1
123

ну нарешті - а то там на цьому відрізку вулиці Петефі постійно болото було до коліна

Д"
до "розумного"

Біля Храму нічого проти немаю,там добре,але до нього дійти - жах.Так званий ЯМКОВИЙ РЕМОНТ жахливо підняли.Може на машині це не відчувається але пішки дуже відчувається.А на рахунок (отсева) не знаю де дівається,оскільки там не проживаю,а навідуюся на цю вулицю в гості до знайомих.Так що різниця відчувається,як було і як стало

Д"
до "розумного"12345

На Митрака біля Храму повністю поміняли коцку і на Одеській. Зроблено ідеально, а в началі Митрака робили ЯМКОВИЙ РЕМОНТ - піднімали рівень де ями. Ви краще розясніть де отсев дівався кожної ночі? Двір коцкуєте?

1
12345

Ви б бачили як виклали бруківкою вулицю Митрака - це просто ЖАХ.Це що на фото зверху це ідеально виглядає,не то що наробили на Митрака.Ліпше б не робили.Тут на фото камінь до камня а там камінь ЧЕРЕЗ камінь,ще й не засипали між каменюками.Йти по вулиці не можливо,можна голову зламати.Робота халтура та й ще гроші за цю халтуру на вітер(або комусь в карман)

В
Васько

Ну канєшно, там де елітні особняки стоять - там і брущатку мош покласти. Решту де чернь живе мош і асфальтом)

Читайте також