Чемпіонат Світу-2010 відкриють майже 600 артистів

3
0

Усього кілька годин залишилося до відкриття чемпіонату світу з футболу-2010 в ПАР. О 15.00 за київським часом у Йоганнесбурзі на головній арені "Соккер Сіті" розпочнеться шоу, у постановці якого задіяний 581 майстер світового рівня - артисти, танцюристи, музиканти і акробати. Воно буде тривати близько 30 хвилин.

Багаторазовий володар "Греммі" (Grammy Award) Роберт Келлі виконає одну з пісень під назвою "Знак перемоги" разом з хором духовних отців "Соуето" з Південної Африки. Відома в усьому світі колумбійська співачка Шакіра виконає гімн чемпіонату світу Waka Wak.

Головним героєм свята повинен був стати перший президент ПАР Нельсон Мандела (1992), чия поява на відкритті чемпіонату світу була б символічною для всіх африканців. Але Мандела скасував візит через смерть своєї правнучки. У заяві, зробленій Фондом Мандели говориться, що він дізнався про смерть своєї 13-річної правнучки Зенані Мандели, яка була однією з дев'яти правнуків і правнучок, сьогодні вранці.

Вчора вночі Зенані поверталася додому після концерту в Соуето, присвяченому відкриттю в ПАР чемпіонату світу з футболу. Машина, в якій знаходилася дівчинка, потрапила в аварію ...

Сьогодні відбудуться і два перших поєдинку ЧС-2010. О 17:00 Південна Африка і Мексика відкриють турнір, а о 21:30 зіграють збірні Уругваю і Франції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також