Чемпіоном шкільної ліги КВК у Мукачеві став "Шанс" з ЗОШ № 13 (ФОТО, ВІДЕО)

29
159

Сьогодні учні шкіл Мукачева змагалися особливо запекло.

Жартували на сцені команди ЗОШ № 1,  2, 4, 7, 10, 11 та НВК «Первоцвіт».  

На другому місці - ЗОШ № 20. На третьому - ЗОШ №2. 

Переможці поїдуть до Львова. 

Коментарі

Я
Я.

Не згідна10

BN
Boss Nigger

Квн Ми би самі їм вставили. З усіма командами з тобою згоден.

ШЯ
Штемп який готував 20 та13 школи

Все добре)

К
Квн

хочеться зробити свої пітсумки 1 школа - молодці,але їм не пощястило 2 - класна команда,яка заслуговує уваги,але додаткова розмінка показала "хто у домі господарь"+треба більше репетірувати з мікрофоном 4- несподіванка,але як на мене завишені бали за розмінку 5 - як завжди гавно! 6- див 5 школа 7- ужасна команда,з дибілом капітаном 10 - молодці,але треба теж більше робити з мікрофоном 11 - чорі з чигриком постаралися,навчили дітей,шкода ті 0,2 бала 13 - кити шкільного квн,які як на мене не перемогли,а поділили 1 місце з 20 школою,профі 16- no coments ліцей- здивували досить приємно,підняли планку свого рівня гімназія - дуже самовпевнені,але сценарій був класний 20 -ще один гігант квн,але чекав більшого,Цібере міг сам краще підготуватися,і свої прикладом надихнути команду + я би вставив їхнім тьолкам

Ц
Цой

Як на мене, то i молода команда квн "Кiно" дуже гарно виступила. Зал гарно пiдтримував цю команду. Молодцi!!!

К
К.М.

Всьо в одну кучу навалили...політиків з якого перепугу сюда впутуєте?А Міланівну взагалі не трогайте,то чесна і дуже справедлива жона,яка таких як ви вже не перший раз судить!Навчіться достойно проігрувати і більше часу виділяйте в наступний раз на підготовку,а не на висасування тупих версій з пальця: "а чому ми проіграли" "а чому нас засудили?" "а хто чия дочка?"

N
Ninja_in_the_room

Всьо закривайте цей чат.

BN
Boss Nigger

petit_oiseau Згоден. Я один з тих что вважає, що 2 день був ніякий. Доречі, мініатюри БУМа на листі паперу будуть не смішні, але акторські данні хлопців, міняють ці сценки докорінно. Прикладом може бути сценка Симоняна про фотографію, якби я прочиав її, мені б не було смішно, а коли вона розбалена прекрасною грою Артура і Диніщюка просто розцвіла. З впевненістю може сказати, що любий сценарій 2 ігрових днів вони б зіграли так, що весь зал би пішався.

P
petit_oiseau

подивись обов'язково, бо ліцей цього року здивував. набагато краще за попередній рік. одна з команд першого дня, з якої сміялись від душі, а не від дурі. більше жоден номер не запам'ятався, окрім БУМівських. БУМ вперше за 2й день КВНу змусив весь зал сміятись по-справжньому.

BN
Boss Nigger

petit_oiseau Да Бонд сила, він і Роял Флешом ставився. Там не лиш Цімбор у колготах був. Ну ВіаГра да, і каратісти красиво, но не смішно. Ліцей не бачив, хоч багато хто казав шо они не погано грали, вірю, тому що Поліванов їм слабий сценарій не дав би.

P
petit_oiseau

хехе, нагадав Бонда, тепер шукаю в інтернеті. весело було тоді. ну цього року із сценок які визвали бурхливі овації це пан Цібере в колготах (не скажу, що мега смішно, але видовищно), 2га школа з ВіаГрою, ліцей з прем'єрою Трьох Метрів, ну і можливо каратісти з 11ї, хоч мене і не вразило абсолютно, бо тема з слоу-моушн вже заїжжена давно.

BN
Boss Nigger

Чесно кажучи цього року не було такої сценки, яку можна бути пам'ятати роками. Кожен минулий рік так було. Симонян і Бонд у його виконанні, Цібере і його "Протестуву!!!", теперішні гравці БУМу за 11 школу в 2008 році, Цібере і охранник у "Black&White", 10 і їх продавщиця(Уральські Пельмені). Короче, всці ці роки була ізюмінка, цього-ж року - НІ. На жаль.

СФ
Саша Фіщук

Кхммм Фіщук правильно моя фамілія=) Дякую за привітання і за те що такої думки про мене=)

P
petit_oiseau

чудово, бро.

N
Ninja_in_the_room

оооо публіка!як ти бро?

P
petit_oiseau

Ninja_in_the_room, +100500

N
Ninja_in_the_room

оп оп! хтось тут ще є?

В
ВаВан

про халуса ахааха)))

N
Ninja_in_the_room

Я насправді думав, що другий день буде сильніший... але тоже пустота! Мені здалося, що на другий день у залі сиділо багато ''яка відіграла у перший день" і вони іззато не хлопали і не сміялися, а може і не було з чого сміятися! Щодо 10 школи, я не критик, але майже всі сказаи шо вони були сильні цей рік, я не бачив візитку, да на розмінці они сверкали, але домашка була не смішна. Це моя думка! ПІДТВЕРДЖЕНО МЕЦЕНАТОМ МІСТА! Балога А.В (ПІДПИС 20.02.2013 20:26)

П
плагіат

бля прошу не обсуждайте прсто пишить яка вам більше сподобалась лем не плагіат

К7
кеп 7 школа

11 школа каратісти

Л
лєна

11 - карате

BN
Boss Nigger

Стас Явно не вона. Не бачив мініатюри більшості команд 1 дня але у другому було сміщна у 2 школи, про концерт - Віагра, Дорн.

Є
ЄбатьКВНщик

то вообще прогон

BN
Boss Nigger

Так вона найкраще серед журі розуміється на КВНі, і її оцінки най об"єктивніші, але 2 школу вона тягнула, це всі знають.

С
Стас

7 школа папа римський

BN
Boss Nigger

Артiст Ти сам після 1-ої гри сказав, що 2 день буде сильніший. Він був явно слабкіший. Щодо 2 школи, їх явно тягнули. Всі 7 за домашку просто неможливо, при такій домашці. В любому випадку 20 явно на розмінці перемогла 2. Згоден цей рік був слабкий. На наступний рік явно буде рулити 13, малий Фіщюк - один з найкращих акторів Мукачівсьго КВН, і він іще буде довго там бомбити. Щодо сценок з інтернета, тут ти загнув. Сценки завжди брали з інтернета, я граю в квн 5 років і бачив майже всі сценки в інтернеті. Обурило те, що цього року були 3 сценки , які були у 20 школи у минулі роки. Ну а Шипка так вообще "no commens". Наступний рік, буде ще слабщий я думаю. Нове покоління буде у більшості команд.

П
плагіат

назвіть на вашу думку найкращу мініатюру(не плагіат!)

А
Артiст

Нет!Она вже не перший рік судить, мені здається, що з тих усіх "жюрі" вона єдина знається на квні,гуморі і т.д!Хто як не вона?Балога - не смішіть мене, чи Білик якому в голові тільки "як заспівала команда чи головне щоб була теаетральна постановка" доречі як у 1 школи (довго,нудно, не смішно) Кірєєв оце так спец квнський!

Є
ЄбатьКВНщик

Артiст Всьо сесе бред за Анжеліку Міланівну, її донька ніколи не мала нічого до квну і взагалі до юмору!Анжеліка була сама справедлива жюрі з усіх тих які сиділи в залі!(це моя думка) А щодо квн 2013, то це пусте сперечатися, так як цей рік був дуже слабким, квн уже не той який був колись 3-4 роки назад!Все було тупо, майже всі команди брали свої мініатюри із інтернету, хто справжній шанувальник квну то він їх уже бачив по 100500 раз! Також мені здається,що судили не правильно, АЛЕ...шо сталося то сталося, місця зайняті, а хто програв то прийміть свою поразку...кожна команда колись програвала... треба і програвати знати! вот вот треба знати і програвати...!! або всьоравно Анжелічка клала більші оцінки своїм)

А
Артiст

Всьо сесе бред за Анжеліку Міланівну, її донька ніколи не мала нічого до квну і взагалі до юмору!Анжеліка була сама справедлива жюрі з усіх тих які сиділи в залі!(це моя думка) А щодо квн 2013, то це пусте сперечатися, так як цей рік був дуже слабким, квн уже не той який був колись 3-4 роки назад!Все було тупо, майже всі команди брали свої мініатюри із інтернету, хто справжній шанувальник квну то він їх уже бачив по 100500 раз! Також мені здається,що судили не правильно, АЛЕ...шо сталося то сталося, місця зайняті, а хто програв то прийміть свою поразку...кожна команда колись програвала... треба і програвати знати!

Є
ЄбатьКВНщик

я за мультіки на мстудіо)

Є
ЄбатьКВНщик

я нейтральна сторона...)

Б
бабовка

ЄбатьКВНщик, а ти сам яку школу підтримуєш?

P
petit_oiseau

в мене наприклад.

Є
ЄбатьКВНщик

petit_oiseau можливо у когось немає сторінки ВК? та і що вам заважає там почати поливати одне одного брудом? тут більше інтелігентних розмов. там - пусті балачки. я дуже сомніваюся шо в когось нема сторінки в вк...

P
petit_oiseau

можливо у когось немає сторінки ВК? та і що вам заважає там почати поливати одне одного брудом? тут більше інтелігентних розмов. там - пусті балачки.

Є
ЄбатьКВНщик

еее єбіть се всьо!! ті ко проєбали та все будуть плакати не чесно,всьо куплено і т.д..бо самі просто лохи пойде вечірню казочку позирати на мстудіо))лораз начнеся))

BN
Boss Nigger

Ну так тут почався срач, уже ніяк не можна перенести.

Б
бабовка

ЄбатьКВНщик, ахахах но!! та тут получаєся як спрашивай.ру, обосрав і не спалився!!

Є
ЄбатьКВНщик

а що уже всі на мукачево нет перебралися?в вк шо уже очко жме друг другу писати чи як?

P
petit_oiseau

Boss Nigger, красава, однодумець.

BN
Boss Nigger

petit_oiseau Прям мої думки читаєш.

P
petit_oiseau

кеп 7 школа, "херні", як ви виразились, не говорю. якщо ви виступали у цей день - це не означає, що я мав померти зі сміху. мені не сподобалось. власна думка. крапка. як бачиш деякі зі мною згідні. а ви, дійсно навчіться сприймати критику у свою адресу.

BN
Boss Nigger

кеп 7 школа То так на сцені здається. Твоя сценка з Папом Римським була ніяка. Твоя ігра в ній була переіграна. Кстаті, в добавку до розмінки, з Халусом ти зря, да оно смішно шо ти його подєбав, но то вам бали не принесло, тим паче навірно за то і зняли.

BN
Boss Nigger

кеп 7 школа То так на сцені здається. Твоя сценка з Папом Римським була ніяка. Твоя ігра в ній була переіграна. Кстаті, в добавку до розмінки, з Халусом ти зря, да оно смішно шо ти його подєбав, но то вам бали не принесло, тим паче навірно за то і зняли.

К7
кеп 7 школа

petit_oiseau не говори херні, не відів виступи других команд но всьо шо у нас було файно зайшло у зал

BN
Boss Nigger

petit_oiseau Боже, я повныстю з тобою згоден.

Й
Йовжко

тік-так, навчися писати із розділовими знаками, тому що твоє речення важко зрозуміти!!!

P
petit_oiseau

знаєте, другий день настільки був нудним (буквально пару сценок дійсно порадувало), що навіть перша школа могла б здобути 3 місце за 2й день. хоча б за те, що без дибільності, і навіть на розмінці посмішили іноді.

Я
Я

Бабовка +5

ТТ
тік так :3

Ігра правда була цікавою неодна команда не була схожою одна на одну нащот того шо бали в 2 день завишували незгодна да шибка чуть проганяла но 4 добре виступила вона старалась цілі канікули в школі провила вони заслужили 3 місце а 20-перше тринадцята особисто мені не дуже сподобалась но то не нам рішати а судям

A
Alex

На мою думку школу №7 жюры засудили.Вони були найкращими.Тільки їм вдалось завести зал

P
petit_oiseau

Цібере Олександр Олексійович, про досвід ніхто і рота не відкривав. ви вже давно живете КВНом, знаєте багато про всі ці шкільні та інші ліги.. нема питань до вас, як до гравця зі стажем. але все таки, звичайно хвалю за те, що у вас не було чітко вираженої вульгарності (як у деяких шкіл, яким за лапання грудей навіть медальку видали), а от жарти пов'язані з релігією і нац. меньшинами краще теж зрізати до мінімуму, а то і взагалі забути. дійсно може зачепити чиїсь погляди.

А
амбрела

а в когось є відео з КВНу?

К7
кеп 7 школа

цібере у каждого своє мненіє, може ти і правий буде відео побзераю на себе із сторони)ти лише за розминку говориш чи за цілу гру?

Б
бабовка

даааа дійсно, то вобще було не замітно шо чарівна Анжеліка Міланівна завадила дістати призові місця тим школам, які на це справді заслуговують!!! Занижувати оцінки достойним командам, цим самим тягнути "рідну" школу, це вчинок справжньої дами!

ЦО
Цібере Олександр Олексійович

розумієш,я тобі не говорю за плагіат,а за то шо ти собі дозволяв на сцені,ти вівся як "звезда",а такого не може боти,то не правильно по-перше,а по друге ти не заслужив на то! petit_oiseau як я вас обожную,так були зачепені релігійні поняття,так згоден це погано!але я вважаю,що я відіграв досить багато ігор,маю який не який,але досвід,щоб критикувати

К7
кеп 7 школа

йой я тоди ізвиняюся цібере перебач шо я тебе на розминці плагіатив мені так стидно)

BN
Boss Nigger

Кстаті про гімназію. Сценки Осадча і Бабки були у 20 школи 2 і 1 рік тому відповідно. Про 344, хоть то і баян мініатюра, промовчу.

BN
Boss Nigger

Кстаті про гімназію. Сценки Осадча і Бабки були у 20 школи 2 і 1 рік тому відповідно. Про 344, хоть то і баян мініатюра, промовчу.

BN
Boss Nigger

ЕБАТЬ ТИ ДИБІЛ... Найди виступ 20 на розмінці прошлого року і увидиш почті всі свої фішки, тем более із подйобом 1 школи.

П
просто

Глядач ти дітваку йобнувся???По-перше,при чому тут дочка Анжеліки Міланівної,яка взагалі ніколи не брала участь у КВН???По друге то не біда що 4 школі за розмінку поклали усі високі бали,і Анжеліка Міланівна тоже,хотя вони проганяли,чи хочеш сказати шо її дочка тоже учиться у 4 школі????

К7
кеп 7 школа

о боже ко се пише який плагіат шо здуріли зовсім, да млять я спеціальнох отів отвітити на розмінці так кіби сплагіатити цібере) ахахах)

BN
Boss Nigger

petit_oiseau Він говорить про поведінку на сцені. Те, що твориться за сценою, у буденному побуті, то зовсім інше. Минулого року Цібере так само робив, доречі можно сміло вважати вчинки капітана 7 школи плагіатом, і за свої вибрики Цібере поплатився, точніше його команда 20 школи, в тій розмінці у 20 були найвлученіші відповіді. Тому не кому, як не йому про це говорити.

Г
Глядачка

Мукачівка Завжди у вас всьо куплено ,договорено, А погодитися з тим що 13 все ж таки стала переможцем і була найкращою ніяк? По перше: Переста і близько коло Балоги не сидів По друге : Який вплив може мати Переста на Балогу? Якщо ж ви всі такі розумні в нас, Та чому Гімназія не виграла? Який смисл тягнути Балозі 13,до якоі він відношення немає ніякого! Я сиділа в залі і спостерігала за виступами всіх гравців які виступили добре.але 13 показала шо вона насправді гідна перемоги! Тому Дітвора ,говоріть що хочете ,просто інколи змиритися потрібно з тим що хтось кращий за тебе!

Г
Глядачка

Мукачівка Завжди у вас всьо куплено ,договорено, А погодитися з тим що 13 все ж таки стала переможцем і була найкращою ніяк? По перше: Переста і близько коло Балоги не сидів По друге : Який вплив може мати Переста на Балогу? Якщо ж ви всі такі розумні в нас, Та чому Гімназія не виграла? Який смисл тягнути Балозі 13,до якоі він відношення немає ніякого! Я сиділа в залі і спостерігала за виступами всіх гравців які виступили добре.але 13 показала шо вона насправді гідна перемоги! Тому Дітвора ,говоріть що хочете ,просто інколи змиритися потрібно з тим що хтось кращий за тебе!

К7
кеп 7 школа

які витянули ви шо подуріли зняли всьо шо лиш мош, 0,6 бала,се про гімназію мош казати шо їх витянули за 40сек 0,1

Г
Глядач

7 школу того року витягнули, а цього року засудили. Такшо там всьо нормально)))

Е
Евеліна

Шановна мукачівка, якщо ти не впізнаєш людей то краще помовчи,, бо біля Балоги не сидів тато Діани Перести, він сидів там де і всі глядачі, такшо будь ласка прикрий свого ротика бо 13 школа виступила найкраще з усіх шкіл і не треба придумовувати

К7
кеп 7 школа

нам усі 6 і збс) самий нижий бал за домашку=)

Г
Глядач

Цікава інформація!!! ЗОШ №4 всі члени журі за домашнє завдання поставили 7, окрім Анжеліки Міланівної(голова журі)поставила 6. ЗОШ №11 всі члени журі за домашнє завдання поставили 7, окрім Анжеліки Міланівної(голова журі)поставила 6. ЗОШ №2 всі члени журі за домашнє завдання поставили 7. А дочка Анжеліки Міланівної навчається в ЗОШ №2 (10 клас). ЗОШ №4 середній бал за всі кокурси 19.2 ЗОШ №11 середній бал за всі кокурси 19.2 ЗОШ №2 середній бал за всі кокурси 19.4 Висновки робіть самі!!!

Б
Батя=)

мукачівка,ти дебіл Переста никому і нич не рішав=) такшо збийся.

К7
кеп 7 школа

мукачівка, ахаха да нам значно зависили бали нас вообще так тянули шо ппц обурливо як так можна було ставити 7 школі такі високі бали

К7
кеп 7 школа

оо приятно чути критику від цібере, но журі хоть і занизили нам бали но неказали в кінці ігри шо не поняли ваші мініатюри а за розмінку які вади? презерватив то вульгарніше ніж мацати за грудь? зато пропіарив халуса за пацана із 11 вибачаюся, і за своюю дуже жалюгідну поведінку)))

М
мукачівка

20 школа - молодці! да,вони були класно підготовлені. 3 місце - мала бути 10 школа , а не 2. 10 чуть пріветствіє запороли,но домашка,розмінка порвали всіх, зал умирав від сміху..а 13 виграла лише із-за того, що у 1 день біля А.Балоги сидів Діани Перести папа(депутат) який всьо рішив. 2 школа вообще не знаю чого має 2 місце ,коли задавали 3 питання вообще прогони були.Оцінки завишали 7,13,4,11,1 школам. Взагалі треба підняти питання про заміну жюрі тому ,що вони судять не справедливо. Нехай судять УЖГОРОДСЬКІ яких ніхто не знає, ніколи не бачив, і які не знають склад команд. 10 могла виграти легко. Вони молодці!

P
petit_oiseau

Цібере Олександр Олексійович, не вам казати про рамки дозволеного. Ви дуже часто згадували тему релігії і національних меншин. Відносно до деяких людей - це не дуже гарно.

ЦО
Цібере Олександр Олексійович

Як на мене поведінка капітана 7 школи була жалюгідна,це КВН,і на сцені ти не маєш права висміювати чи принижувати когось за ті чи інші вади,не потрібно так зухвало реагувати на не смішні відповіді,і не відповідати так вульгарно)чесно скажучи чекав від 7 школи більшого,смішнішого)бали як на мене відповідають результату!

Б
Батя=)

кеп 7 школа,даа канешно 7 школа нормально зиграла) або капитан у вас зазвиздівся,думає шо він КВНШІК) а на розминці вів себе так "- ви говно,я КВНШІК! але позирайте на мене. " накручений=) так не мож робити,со сцени то дуже видно,і дуже некрасиво.

К7
кеп 7 школа

та заболи мені дуже понравилося виступати дякую за підтримку)гімназія як на мене сього року була нічого так)

П
плагіат

7 школа менше би пошлятіни на розминці і ви би мали призове місце,капітан да погнав норм із других школ вот і маеш

К7
кеп 7 школа

ну да я справді виноватий, но наша команда грала на зал а не на журі і розминка якшо і була вульгарною і обідною то я вибачаюся) но всьоравно більшість ответів зайшло

П
плагіат

якщо чесно то хотіло би ся щоб призові місця заняли команди зі своїм гумором(

Н
неважливо

мені особисто сподобалася ігра кожної команди, плагіат плагіатом але ще й потрібно достойно зіграти. вітаю 13 школу) ви справді молодці.) 7 школа не гірше грала за інші команди, але вони не вині що в них такий зарозумілий капітан.

П
плагіат

усіх обламати можу такшо за плагіат не треба

П
плагіат

7 школа зоопарк переробили но всьоже борец шось знакомий був сок добрий відів десь

П
плагіат

тарас за плагіат нетреба боло начинати якщо хтось захоче подивитись домашку шанса у вк видео квн фиг угадаеш омг виша ліга як не соромно

К7
кеп 7 школа

оо більшого?? думаю ми виклалися на всі 100) кстаті зал то оцінив зайшли усі мініатюри) тарас да було трохи але половина моє!!!

Т
Тарас

задоволений своєю командою. задоволений тим, шо 20 на другому місці) сподобалася домашка 11 школи і розминка 10. чисто моя думка) і 2 гарно виступила) від 7 очікував більшого. плагіат був у всіх, включаючи 7 школу)

К
КККриТик

домашка 7 школи бола дуже фосов) за розммінку мовчу но смішно було в зал заходило

К
КККриТик

бляяя 7 школа запороли їх... но пох самі виноваті, я поржав

P
petit_oiseau

Цібере Олександр Олексійович, та мені, в принципі, до лампочки, як то кажуть. я лише глядач. просто народ "нєгодуєт" наскільки було зрозуміло по реакції деяких шкіл. в любому випадку, вже кінець цього сезону КВН, нічого тут курятники розводити. вітаю 13ту, 20ту та 2гу школу з призовими місцями. всі молодці. а хто-кого засудив, то "ваши дєла, ваша грязь".

Ч
Чіка

Бо 2 вже навіть не другий рік готує високий білий дядько з ужгорородської команди тяп-ляп

К
Красава

Чіка 2 готували ужгородські кавеенщики круче Товта звідки така інфо?

ІТ
Ігорь Товт

ОТКОЛЕ СЕ УЖГОРОДСЬКІ КРУЧИ ЧИМ Я?

ЦО
Цібере Олександр Олексійович

petit_oiseau,так з одної сторони ви бесперечно праві,но коли ви на власні очі, з достовірних джерел побачете ту інформацію яку очікуєте отримати ,ось тоді я ззадоволенням з вами навіть зустрінуся,десь в затишній кав"ярні за чашкою кави,і відповім на всі ваші запитання,і вислухаю побажання і претензії)

СР
Саша Резнік

фосо було 13 20 2 Вітаю удачної поїздки)хто програв ((співчуваю ((але у вас ще все впереді)

ОМ
Отець Мерцена

ДА МЕНІ НАСРАТИ. Чого МІЙ СИН ЛОХ?

Ч
Чіка

2 готували ужгородські кавеенщики круче Товта

М
МЕРЦЕНЛОХ

А БАЛОЖКА ШО ДУМАЛА?

P
petit_oiseau

А друга школа тоді взагалі умнічки, якшо без Товта і третє.

ІП
Іоан Павло ІІ

Най, благословить Вас Блог. Блог Халуса

ОМ
Отець Мерцена

Блять ко туй на мого сина наїжяє?

Ч
Чіка

Айбо Товт молодець - готував 20 та 13 і вони зайняли першоє та друге місце!

НМ
Не месний

на випускному будеме відіти=)

P
petit_oiseau

Цібере Олександр Олексійович, чутки-чутками, а міні-скандал був. або ви від нас щось приховуєте, або все Мукачево з пустого місця придумало собі, що ви більше не навчаєтесь у 20й школі.

М
Мерценлох

Ти Мерцен кончений дибіл, ти нись на розмінці нич не думав, думали лише Цібере, Пірчак

BN
Boss Nigger Back

petit_oiseau У школьній лізі немає авторського юмору. Всі беруть з інтернета, навіть ті хто платять за сценарій, хоча там можуть команди давати свої авторські жарти. Тому єдиний конкурс де можна побачити чи є справді команда, весела та кмітлива - розминка. І в 1 дні була вона явно сильніша. Хоча між 20 і 2 теж було сильно. У 20-ї...

ЦО
Цібере Олександр Олексійович

petit_oisea,мені дуже приємно шо ви так високо оцінуєте мої акторські данні,але читаю і не розумію здідки ці пусті чутки)хоч хтось заходив у 20 школу і просив довідку про моє місце навчання,бачив її на власні очі!відповідь очивидна - НІ!от коли хтось так зробить тобі буде сенс вести дискусію!а тепер це пуста "бисіда"

BN
Boss Nigger Back

10 КваRтал Сасай блогер. Це прокк.

М
Маваша

10 КваRтал, ти дічь у прока у всіх такі айпішки

P
petit_oiseau

про айпі теж декілька разів помічали тут, теж думав, що у людей шизофренія. але вже раз 100 було сказано, що останні три цифри зашифровані. і якщо люди одного провайдера, або там одного району то перші цифри будуть ідентичні.

10 КваRтал

Учасниця 19.02.2013 22:02 | IP: 195.16.79.xxx Boss Nigger Back 19.02.2013 21:56 | IP: 195.16.79.xxx ахаха

P
petit_oiseau

Boss Nigger Back знаю. всі побачили. ідіотизм повний. були команди які ні разу не пожартували на вульгарну чи якусь "заборонену" тему. і це радує. і ще.. всі чудово знають що у коожної команди був жарт, який був "стирений" з Всесвітньої Мережі, але в деяких вистачило розуму брати менш відомі жарти і грати їх по-своєму. а не просто взяти мініатюру, яку 300 раз бачили, а ще недавно десь показували і просто нагло "злизати" слова. Шипучки, не будем показувати пальцем.

10 КваRтал

Boss Nigger Back 19.02.2013 22:00 | IP: 195.16.79.xxx 19.02.2013 22:02 | IP: 195.16.79.xxx ахаха у вас одинакивий айпі

BN
Boss Nigger Back

Учасниця Ну хто коли починав ріпітірувати...

10 КваRтал

та всьо було фосо =)одно обідно нас дуже валили ((проігралисте не кіпішуйте умійте проігравати =)

У
Учасниця

Boss Nigger Back при чому тут коли кого реєструють,можна подумати що вони почали репетірувати коли зареєструвалися,нет почалися репетиції 3 2 семестра,якраз коли Цібере перевівся.І до речі правила є правила,і нікого не цікавить і не має значення коли була реєстрація!Це тупо зєзди!!!

BN
Boss Nigger Back

petit_oiseau В другий день всі ці правила були перекреслені на розмінці.

P
petit_oiseau

про дівчину взагалі мовчу. це вульгарно в першу чергу, а в другу - просто не смішно. те саме що показати палець і заставити весь зал сміятись з нього. брєд повний. хоч це і не вказано в правилах, але всі школи мали писати жарти так, щоб в них не було вульгарності/расизму/приниження інших/натяку на наркоманію/переходу на особистості і так далі.

BN
Boss Nigger Back

Учасниця Лалка сасай то була уже 2 відповідь у тої команди про яку ти думаєш шо плагіатили.

М
Маваша

інкоГніто Забавиме у размінку?

BN
Boss Nigger Back

інкоГніто Якшо ти знаєш то команди регеструють у жовтні місяці, той про кого ти говориш був переведений у січні місяці. За місяць до виступу. Роби висновки.

У
Учасниця

Діана вчора дівчину постійно "мацали",не знали як відповісти,та постійно її запіхали.Потом уже і другі начали плагіатити.

Ц
цвирька

інкоГніто, шо ти проганяєш?

*
*

да 4 школа класно виступила,я смиялася)

P
petit_oiseau

11та не прям жах, було весело, цікаво. группа підтримки - молодці, якби ще не переривали слова членів жюрі.

І
інкоГніто

Тринадцяту Саша Фіщук, 20 понятно ко(кстаті мали зняти бали бо він не з 20 а в коропець пішов), ну і друга там Артур Юстус є

І
інкоГніто

сестро ти права про презервативи то слішком, то вроді 7 школа.Но паланок то паланок

Г
Глядач

11 була нетака погана як ви її описуєте....

Г
гость

я не думаю що 4 школа була такою поганою... 13 школа молодци!класно виступили)

P
petit_oiseau

Я говорив про размінку, лічно мені не сподобалась 2 школа.Незнаю чого всі 7 поклали, ну то така історія шо їх завжди тянули, але на размінці вони не витягнули) Так, 10 сподобалась, і іще сьома школа так боліє-меніє Гей-гоу. Не прикидуватись моїм ніком, окей? Бити буду :)

Д
Діана

Да.Може мало не правильно сформольовано, но про презервативи нико вчора не говорив, помню боло цицьки мацали, айбо вчора розмінка достойніша бола а бали вищі нись поклали. Вчора ліпші команди боли.

BN
Boss Nigger Back

Вчора про травку, ітд. не говорили. Тим паче виходки капітошки 7 кшоли нагадують бомжа який пробує заполучити остання бутилку пузиря

1
12121

petit_oiseau 19.02.2013 21:33 Я говорив про размінку, лічно мені не сподобалась 2 школа.Незнаю чого всі 7 поклали, ну то така історія шо їх завжди тянули, але на размінці вони не витягнули) Так, 10 сподобалась, і іще сьома школа так боліє-меніє УТОЧНЕННЯ у 2 школи на розмінці не було всіх 7, були всі 6, одна 7!!!

ЗУ
Зацікавлений у КВН

Назвіть мені по одному гравцю із призовтх команд хто тягнув гру?!

І
інкоГніто

Вопрос ти ко бов у залі 2 дня!Які мініатюрі дійсно запам'яталися.

У
Учасниця

Діана ти при своєму розумі розмінка нись пошла була????ти вчора розмінку дивилася?

BN
Boss Nigger Back

2 ігровий день слабий був. Мініатюр 5-6 були смішні, інші так собі + деякі мініатюри це був просто піздец баян. Мініатюра про 344 код под"єзда - то вообще мініатюра 20 2 роки тому. Позор тим зто вибирав сценки. 11 вообще нияка. Поведінка їхня при оголошенні результатів просто бомбануло мене. Розмінка нияка, повтороння відповідей інших команд. 2 школа явно 2 місце, але на всі 7 в домашці явно не тянули. 20 показала на доп. розмінці шо 1й день був сильніше...

P
petit_oiseau

Я говорив про размінку, лічно мені не сподобалась 2 школа.Незнаю чого всі 7 поклали, ну то така історія шо їх завжди тянули, але на размінці вони не витягнули) Так, 10 сподобалась, і іще сьома школа так боліє-меніє

Е
Евеліна

13 школа the best і вона виграватиме завжди!!!!)))))))

P
petit_oiseau

цвирька, зазвичай було так, що в другий день нижчі оцінки. а тепер якось навпаки.. і якшо вже слідувати логіці оцінок, то краще б всім у першому дні поставили такі високі бали, бо сьогодні на 7 заслуговували тільки 10 та 2 школи. інші 6 максимум.

Д
Діана

Я не з ліцея но то супер команда, файно 13 виступила, розмінка нись пошла і всьо куплено!(

Ц
цвирька

petit_oiseau Обідно, шо за размінку 4 отримала вищі бали ніж 20 та ліцей, які вчора на багато кращи відповідали. І сьогодні 20 доказала, шо вона достойна 2 місця, не знаю як мені, але хлопці показали свою ерудицію, та креативізм

1
12121

Ви помітили що виграли ті команди в яких склад майже не змінився))))

А
Артiст

да 4 подняли дуже! радий за 3 місце!піду в аквапарк повожуся на горках!

К
ко

походу 10 завалили.... я на їхній домашці ржала і кайфувала від гри людей) їх просто засудили...нажаль...... перша,шибка і четверта то було дуже скучно..(не знаю за що такі бали....

І
інкоГніто

BowWow,сценки шипки знали всі

B
BowWow

інкоГніто, не каждий, а Балога :D

І
інкоГніто

Підвисили 11,4 і шипці, уш яяввноо файно подвисили.Каждий другий сидів у залі і всі сценки такой і перед шипков розказував.

І
інкоГніто

Не 11 ніяк!!!!!!!!

Г
глядач

на мій погляд 10 сьогодні була крутішою,пріветствіє не дуже,зато домашнє завдання і розминка були на висоті!4 школі підвисили оцінки!вони були одними з гірших

P
petit_oiseau

явно не одинадцята краща. сьгодні ні одна з команд не порадувала. 2га школа і 10та добре досить виступили. з 2 і 3 місцем повністю погоджуюсь. інші - без поняття за що такі високі оцінки. перший день був набагато кращим.

Г
Глядач

Одинадцята сьогодні була найкраща...

С
слава

Лямурчик який капітан

Л
Лямурчик

Слава , спрячся) Капітан

К
КВНЩИК

а тут відео буде

С
слава

аха 14 фото бля

Н
Незалежний

Молодці! Це була справді гідна команда!

Читайте також