Через антиросійські санкції Угорщина втратила $4 мільярди - посол

16
10

Санкції важко вдарили по розвитку економіки Угорщини.

Про це посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень заявив у коментарі Інтерфакс-Україна. 

"Через санкції проти Росії наша економіка вже втратила більше $ 4 млрд. Зараз для нас за обсягом товарообігу Росія є четвертим економічним партнером", - заявив Кешкень.

За його словами, це не означає, що країна має намір припиниту підтримку української сторони у конфлікті.

"Угорщина вважає дуже важливою єдину думку в Євросоюзі, і ця думка була представлена, тобто підтримка санкцій", - додав Кешкень.

 

Коментарі

Ш
Штірліц

Най бы картаві америкосы позвиздували гет з Європы и вшытким буде добрі, бо де ся не запхавуть, у світі начинавуться майдауны и воєнні конфлікты.

Д1
до 14:51

Почитай історію СРСР і зрозумієш звідки взялася Україна в нинішніх кордонах. Тільки перед ескурсом в історію зніми каструльку з голови :)

Д1
для 12:05

Повоєнний порядок зрушений руськими кажеш? То русаки розбомбили і розчленили Югославію? За Косово шось чувись,історику нев'єбе..ий? Половину Кіпру тоже руські окупували,а не турки (члени НАТО)? Ірак?? Лівія?? І т.д.... Майдауне тупорилий, черпай інформацію не геббельсовских 1+1 та ICTV.

А
Арпад

Мадяри сто раз пошкодовали, ож колись посралися з руськими и побабрали економічні зв"язкы. Айбо Орбан востановить статус-кво и дружбу народів. Команда Орбана зрозуміла, ож для америкосів руські, мадяры, українці, русины, німці, французы и т.д. - є лем ГОЯМИ, яких треба стравлювати. Йсе начинавуть розуміти у вшыткій Європі. За виключенням категорії, майданутої на голову.

Д1
до 12:34

Перечитай історію СРСР , не будеш страждати на русодаунізм

О
Олег

До 12.05...Чогось страждають тільки майдауни

Д2
До 21:01

Із-за виликих апетитів русокосів зрушений весь повоєнний порядок . Страждати русокосам багато років , але у них є і полегшення , винуваті америкоси .

:
:)

А підтримуючи наслідки держперевороту в Києві,в угоду США, напевно виграли набагато більше ніж 4 млрд$?

М
Марко

З-за амбіцій америкосів страждають європейські народи.

UC
ungvar ce vkraina?

radi ukraini mozhno

Читайте також