Через аварію 16 закарпатських сіл опинились без газу

9
7

Наразі, газ відключили у селах Ужгородського та Берегівського району.

Як повідомляє Закарпатська ОДА, сьогодні, 19 січня після 11:00 години на Ужгородщині поблизу села Червоне сталася розгерметизація підвідного газопроводу середнього тиску.

Через поломку напрямку від Чопа до Берегова без газу залишаються 16 населених пунктів Ужгородського та Берегівського районів, а саме: Червоне, Тисаактелек, Тисауйфолу, Тисаашвань, Есень, Саловка, Петрівка, Демичев, Тисаактелек, В.Добронь, М.Добронь, Свобода, Бакош, Батєво, Данилівка, Бадів.

Всього за інформацією ОДА 4 тисячі 298 абонетів.

На місці працюють робітники Закарпатгазу. Постраждалих немає. Відновити газопостачання обіцяють одразу після усунення витіку, але точний час не повідомляють.

Коментарі

М
Майдаун

Троцкій,з юмором!Супер!Хоч ми і опоненти у сприйнятті українських реалій,але комент твій шикарний! Розсмішив!

Т
Троцкій

Я перед тим як сюди написати комент, хожу в хлів і там пишу. Так що звиняй друже майдаун, вонить так вонить. Як казав Жванецкий - "Чим запах хорош? Завжди можна відійти."

П
Правда

А почему редакция не пишет о том что в квитанциях за газ всё равно присутствуют "лишние" кубометры. Совсем недавно писали же, какие мол молодцы, первыми осветили и АМКУ из- за вас отменил произвол. Воз то и ныне там...

1
18,20

Травневий,у твоїй Росії заборгованість за жкг,перевалили за 10 000 000 000 млрд. доларів.Але це ще не все,гордий Рамзан Кадыров (герой Росії) вовсе отказывается платить,да и еще подбил не платить весь Кавказ.Інфа цілком достовірна,із сайту ЭХО МОСКВИ,який повністю проплачується ГАЗПРОМОМ.Чудны дела творятся на КАЦАПИИ,которая ничего не может сделать с гордым КАВКАЗКИМ НАРОДОМ.

М
Майдаун

Троцкій ти кіби не завоняв своїм хлівом табись здох! Майдаун лишив без газу цілу Україну та нико не біжить на майдани за гідністю!Гей славоукри!?

Т
Троцкій

Ні. У Свободі ще є присілки Бадово один і два та Данилівка. Усе це разом з Бакошом і є Свобода

1
11

А Свобода і Бакош то не одне і теж село ?

Читайте також