Через блокаду на КПП «Ужгород» утворилися довжелезні черги на КПП «Тиса» (ФОТО, ВІДЕО)

3
8

Їх можна спостерігати через веб-камери на сайті Державної прикордонної служби.

Як видно з відео та зроблених на його основі скрінів, черга розтягнулася на відчутну відстань – це не десятки, а сотні метрів, можливо навіть до кількох кілометрів, хоча про це важко стверджувати на основі даних веб-камер.

КПП "Тиса" розташований неподалік Чопа на кордоні з Угорщиною, і це другий найбільший перехід з ЄС в межах Закарпаття.

Жодних сумнівів, що одна з причин таких черг – блокування КПП «Ужгород» водіями-власниками авто на іноземній реєстрації, яке стартувало сьогодні о 11:00.

Mukachevo.net

Коментарі

ДІ
для Іван

Кого ти бити зібрався,гуканине лепавий. Побзирай кругом,до чого довела йся власть людей. Думаш од доброго життя беруть ті машини на Sk номерах?

.
...

В Україні не має влади, є бариги й торгаші, які лиш би крали з бюджету останню копійку. Це не чиновники, це ублюдки, які плювали на людей

А
Артур

Бить тебя надо, быдло! Ты чиновник вор или просто тролль конченный! народу жрать нечего! Зажимают гайки по полной, ты в глуб страны съездий там просто ....... А власть совсем уже оборзела! В Европе нету такова обсурда, с машинами и взяток за справку от куда ли бо с Бабушек не берут!

І
Іван

І кому зробили ліпше? Сю бикоту на єврономерах у писок давно пора бити - їздять як ненормальні, паркуються де хочуть. А тепер ще і кордон блокують. БИДЛО! В Європі за таке вже б давно правоохоронні органи взялися, тільки би там як у нас не панькалися!

У
уж

Кому ви зробили лажу?Таким же пересічним українцям.Владі наплювати на проблеми обивателя, центральні ЗМІ подають дозовано інфу,а то й взагалі відсікають..На даний момент ви відстоюєте вузько-корпоративні інтереси і народ вас не підтримає,а чиновники не вчують.Треба виходити на вищий рівень і мислити ширше.Зважаючи на вашу кількісь блоканіть маскальскі фури. Нє, знімати блокаду кордону не треба,але в комплексі виділити частину "бійців" для блоку рос.фур - се тепер ка в тренді і вимогу поставити:"Не пропустимо жадну рос.фуру поки не збільшите транзитне перебування автівок до одного місяця".Чого ви тим доб'єтесь:-ви тепер вже не просто жлоби-лихварі(як вас подають шоко-боти)ви тепер захисники інтересі всього нашого суспільства.Згадайте як оперативно відреагувала влада на блок каміонів,та й всякі раші тудей про вас зразу заговорять.А далі робити попередження,що якщо "пересічники" не будуть почуті,то візьмемося за рос.банки та инший рос.бізняк.Думайте глобальніше, популістичніше

Й
ЙОПРСТ

оказуеся в Украні раб не годен купити собі транспорт, доки не заплатить у Київ уйкови, тройну його вартість, за то його уйко веде у Еуропу,вби ун найшов собі там роботу, і купив машину, і знову кормив уйка із Київа,у малинького укра назрівае питання, ко тот уйко із Киева? і зач я мам йому платити?

ЖВ
ждемо виступу

губернатора, де ун розкаже нам що то організував Путін,Влада стараеся упростити життя для укрів, а Путін вводить розтаможки, пересічки, і краде гроші із бюджету.

S
sIvanko

А чому працює тільки 2 ряди? Їх там 4 для легкових авто.

Читайте також